שמבורכ הוא מאפה שיש בו עולם ומלואו! מאפה שמרים שנאפה בחום גבוה, ממולא תפוח אדמה ומעל בשר מפורק עסיסי ומלא טעם. מאז שהכנתי את השמבורכ לראשונה הוא עבר כמה גרסאות עד שהגעתי לזו המדויקת והמושלמת ביותר
שמבורכ הוא מאפה שיש בו עולם ומלואו! מאפה שמרים שנאפה בחום גבוה, ממולא תפוח אדמה ומעל בשר מפורק עסיסי ומלא טעם. מאז שהכנתי את השמבורכ לראשונה הוא עבר כמה גרסאות עד שהגעתי לזו המדויקת והמושלמת ביותר
1. בקערה גדולה\ אל קערת המיקסר עם וו לישה מנפים את הקמח, מוסיפים שמרים, סוכר, שמן, מים ומתחילים לערבב. רק כאשר החומרים מתערבבים לחלוטין מוסיפים את המלח ומתחילים ללוש לפחות 8 דקות עד להיווצרות בצק אחיד וחלק.
2. מניחים את הבצק לתפיחה של שעה לפחות או עד להכפלת נפחו
הצטרפו לניוזלטר שלי ותקבלו קופונים, מתכונים טעימים, טיפים קולינריים ועדכונים ישירות למייל!