
מדריך לפיצה בטאבון
יש משהו שאני יכולה לאכול כל יום כל היום- פיצה! כשארז נולד ביקשתי כמתנת לידה טאבון. ניסיתי המון מתכונים עד
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
יש משהו שאני יכולה לאכול כל יום כל היום- פיצה! כשארז נולד ביקשתי כמתנת לידה טאבון. ניסיתי המון מתכונים עד
המנה הזו תרשים את כל מי שיושב סביב השולחן ותגרום לו להגיד וואו כשתחתכו אותה. בשר ואורז עטופים בחצילים –
אתם ידעתם שיש ויכוח במשך מאות שנים על מי המציא את הפרעצל? הגרמנים טוענים שהמקור אצלם, יש מי שאומרים שהוא
בפעם הראשונה שאכלתי אלפחורס הוואנה בארגנטינה התאהבתי מיד. עוגיה רכה במילוי ריבת חלב ובציפוי שוקולד. שלמות! הכנתי את הגרסה הביתית
תחזיקו חזק ותיזהרו לא לעוף: חלת אסאדו! נכון שזה מטורף? לקחתי בצק חלה רך, הכנסתי אליו אסאדו מפורק ומתובל… וזה
יום שישי בבוקר וכל הבית כבר מלא בריח של קינמון וחמאה…מאפה שמרים רך במילוי קינמון שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!
תמיד שאני עוברת ליד דוכן של כרוב ממולא ועלי גפן אני חייבת לעצור. לא משנה איפה אני, לא משנה מה
אני לא לגמרי חובבת של קמח כוסמין, אבל לפעמים אני פשוט מרגישה שחייבת לחם קצת יותר מורכב ולא רק מקמח
מבחוץ לחמניית באן רכה כמו ענן, בפנים דג בציפוי קריספי בטירוף עם טעמים אסייאתים, רוטב חרדל מיוחד והרבה הרבה כיף!