אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

שעה

מדריך לפיצה בטאבון

יש משהו שאני יכולה לאכול כל יום כל היום- פיצה! כשארז נולד ביקשתי כמתנת לידה טאבון. ניסיתי המון מתכונים עד

לחמניות פרעצל

לחמניות פרעצל

אתם ידעתם שיש ויכוח במשך מאות שנים על מי המציא את הפרעצל? הגרמנים טוענים שהמקור אצלם, יש מי שאומרים שהוא

אלפחורס הוואנה

אלפחורס הוואנה

בפעם הראשונה שאכלתי אלפחורס הוואנה בארגנטינה התאהבתי מיד. עוגיה רכה במילוי ריבת חלב ובציפוי שוקולד. שלמות! הכנתי את הגרסה הביתית

חלת אסאדו מטורפת

תחזיקו חזק ותיזהרו לא לעוף: חלת אסאדו! נכון שזה מטורף? לקחתי בצק חלה רך, הכנסתי אליו אסאדו מפורק ומתובל… וזה

מאפה קינמון רך

מאפה שמרים רך

יום שישי בבוקר וכל הבית כבר מלא בריח של קינמון וחמאה…מאפה שמרים רך במילוי קינמון שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!

לחם כוסמין מלא

אני לא לגמרי חובבת של קמח כוסמין, אבל לפעמים אני פשוט מרגישה שחייבת לחם קצת יותר מורכב ולא רק מקמח

באן סלמון קריספי

מבחוץ לחמניית באן רכה כמו ענן, בפנים דג בציפוי קריספי בטירוף עם טעמים אסייאתים, רוטב חרדל מיוחד והרבה הרבה כיף!

דילוג לתוכן