אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

אסאדו וניוקי

מתכון לתבשיל אסאדו וניוקי בתבנית אחת

זה באמת אחד התבשילים הטעימים ביותר שהכנתי! הבשר מתפרק ורך רך רך, והשילוב עם הניוקי והרוטב והבצלים המקורמלים… חלום! מבטיחה לכם שתשמרו, תכינו ותעופו

שיתוף המתכון

מרכיבים

מצרכים

  • 1.5-2 ק״ג אסאדו עם עצם
  • 2 חבילות ניוקי
  • 4 בצלים סגולים
  • כוס יין אדום / תירוש
  • 4 כפות סוכר חום כהה
  • ראש שום מפורק

    למרינדה

  • 2 כוסות מים חמים
  • 2 כפות דבש
  • כף גדושה חרדל
  • חצי כפית זרעי כוסברה
  • חצי כפית גרגירי חרדל
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית טימין יבש / טרי
  • כפית מלח גס
  • חצי כפית פלפל שחור, כף טריאקי

שלבי הכנה

  1. נחתוך את הבצלים לרצועות ונניח בתבנית שמתאימה לתנור עם מעט שמן זית. נוסיף יין וסוכר ונערבב. נוסיף את האסאדו ושיני שום.
  2. ⁠נערבב היטב את כל מצרכי המרינדה. את גרגירי החרדל וזרעי הכוסברה נכתוש במכתש ועלי ונוסיף. נשפוך את המרינדה מעל.
  3.  ⁠נקפל נייר אפיה, נרטיב אותו ונסדר מעל התבנית כך שתישאר לחות ואדים מעל התבנית. נסגור היטב בנייר כסף ונכניס לתנור שחומם מראש ל160 מעלות בחום עליון תחתון למשך 3.5-4 שעות. בכל שעה נבדוק שיש מספיק נוזלים ונהפוך את הבשר בתוך התבנית
  4. נבשל את הניוקי במים רותחים על פי הוראות היצרן ונסנן. נוציא את התבנית, נבדוק שהבשר רך מאוד, נוסיף את הניוקי ונערבב עם הרוטב שבתבנית. נכניס ללא כיסוי למשך 15-25 דקות כדי שהניוקי יקבל צריבה וקריספיות מלמעלה

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן