אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

כנאפה בשר מפורק

מתכון לכנאפה בשר מפורק

על המנה הזאת פשוט חלמתי – והיא יצאה בדיוק כמו שדמיינתי: חלומית וטעימה בטירוף!
כנאפה עם בשר מפורק ושיטה מנצחת להכנת הבשר: כל כך קלה, וכל כך מושלמת.
הבשר יוצא רך, עסיסי ומתפרק בפה, והחיבור עם הקריספיות של הקדאיף יוצר ביס אחד מושלם שאי אפשר להפסיק לאכול.

שיתוף המתכון

מרכיבים

נתח במשקל 1.5-2 קילו צלי כתף (מספר 5)

למרינדה:

כף גדושה חרדל דיז׳ון
רבע כוס סויה
כף רוטב ברביקיו (לא חובה)
רבע כוס סילאן טבעי
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח גס
מעט טימין ורוזמרין
שתי שיני שום כתושות

לכנאפה:

300 גרם שיערות קדאיף
רבע כוס שמן

להגשה:
סילאן, פיסטוקים

שלבי הכנה

  1. נערבב את כל מצרכי המרינדה ונמרח את הבשר מכל הצדדים. נכסה ונניח במקרר לשעתיים-לילה
    נוציא את הבשר ונניח מעל שני ניירות אפייה חופפים, נסגור את הבשר ונכסה גם בנייר כסף כך שהבשר יהיה עטוף מכל הצדדים. נניח על תבנית תנור ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות בטורבו. אחרי שעה ננמיך ל150 מעלות וניתן לבשר 4 שעות נוספות בתנור
  2. נכבה את התנור וניתן לבשר לנוח חצי שעה
    נפתח ונפרק עם מזלג או עם הידיים את הבשר לחוטים.
  3. נעבור להכנת הכנאפה: נניח את שיערות הקדאיף בקערה ונוסיף שמן. נפריד את השיערות עם הידיים היטב ונדאג לצפות אותן בשמן.
  4. נחמם מחבת או סיר רחב קטן ונניח מחצית מכמות הקדאיף. נוסיף מעל שכבה נדיבה של בשר מפורק ומעל עוד שיערות קדאיף. אחרי כמה דקות שנראה שהשיערות מקבלות גוון זהוב נהפוך בעזרת צלחת את הכנאפה ונחזיר למחבת את הצד השני.
  5. נטגן עד להזהבה ונגיש. מומלץ לזלף סילאן ולפזר פיסטוקים

    כדאי לדעת…

    * ניתן להכין את המאפה לפני ולחמם בהגשה בתנור שחומם ל150 מעלות כדי לקבל בחזרה את הקריספיות

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

הקופונים שלי

קופון להני – heny

20% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

קופון לדיאט אנג'ל

150 ש"ח הנחה

מידע נוסף

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

דילוג לתוכן