1. נחמם תנור ל250 מעלות בטורבו. אל קערת מיקסר עם וו לישה נכניס מים ושמרים. נערבב היטב וניתן לשמרים לנוח עם המים כעשר דקות
2. נוסיף את הקמח ואת הסוכר ושמן הזית ונתחיל ללוש במהירות נמוכה למשך 3 דקות
3. נוסיף את המלח ונמשיך ללוש 7 דקות לפחות. אם חסר מים נוסיף בהדרגה- כף כל פעם. חשוב מאוד שהבצק לא יצא דביק מדי
4. אחרי שכל הבצק נאסף והתגבש, נעביר אותו לקערה מעט משומנת ונכסה להתפחה של שעה וחצי לפחות. נוציא מהבצק את האוויר ונחלק לחלקים שווים במשקל 70 גרם.
5. נכדרר כל חלק לכדור חלק ונניח על נייר אפייה מעט מקומח להתפחה של חצי שעה.
6. נפתח את כדורי הבצק על משטח עבודה מקומח לפיתות בעזרת מערוך. חשוב לשים לב לא לדקק את הפיתה יותר מדי. העובי הרצוי הוא חצי ס״מ לכל פיתה. נכסה את הפיתות במגבת ונתפיח למשך 15 דקות.
7. נעביר את הפיתות לתנור החם לאפייה של 7 דקות עד שנוצר כיס והפיתות שחומות
* אם לא נוצר כיס – לא התפחתם את הבצק מספיק זמן
* חשוב לקמח את משטח העבודה כי הבצק נוטה להיות רך ולהידבק
* ניתן לאפות בטאבון