אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לנתח בריסקט עם ירקות שורש

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

שיתוף המתכון

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם! נתח בריסקט שיוצא כל כך רך במרינדה מדהימה עם מלא טעמים. מנה שכולם יעופו עליה! נתח הבריסקט זול יחסית לנתחים אחרים וקל ממש לעבוד איתו, ההכנה קלה ולא דורשת מאמץ, רק קצת סבלנות

מרכיבים:

  • נתח בריסקט (מספר 3) במשקל 2 קילו
  • 2 סלסלות פטריות שמפיניון ״מרינה״
  • 7 גזרים צבעוניים
  • סלסלת בצלי שאלוט
  • ראש שום שלם
  • 3-4 ענפי טימין טרי
  • למרינדה נטחן ביחד / במכתש ועלי:
  • כפית זרעי כוסברה שלמים
  • כפית גרגירי חרדל שלמים
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • כפית אבקת שום
  • כף סוכר חום כהה
  • כפית פלפל אנגלי שלם
  • כפית מלח
  • רבע כוס דבש
  • רבע כוס שמן זית

אופן הכנה:

1. נמרח את כל המרינדה על הבשר משני הצדדים ונכניס למנוחה במקרר לשעתיים עד לילה שלם.

2. בתבנית שמתאימה לתנור נסדר בצלצלי שאלוט קלופים, גזרים צבעוניים חתוכים, פטריות בלי הרגליים ושום. נניח את הנתח ונכניס לתנור לצלייה קצרה על 200 מעלות למשך 15 דקות. נוציא ונוסיף מעל ענפי טימין וגם כוס מים.

3. ניקח נייר אפייה ונרטיב אותו. נפרוס מעל התבנית ומעל נסגור בנייר כסף כפול. חשוב שהנתח יהיה סגור היטב כדי שהאדים לא יברחו והבשר לא יתייבש. ננמיך את התנור ל170 מעלות בטורבו למשך שעתיים. אחרי שעתיים נעביר לחום עליון תחתון לעוד 3-4 שעות. כשהנתח רך ניתן לו לנוח חצי שעה, ונפרוס.

 

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן