1. נמרח את כל המרינדה על הבשר משני הצדדים ונכניס למנוחה במקרר לשעתיים עד לילה שלם.
2. בתבנית שמתאימה לתנור נסדר בצלצלי שאלוט קלופים, גזרים צבעוניים חתוכים, פטריות בלי הרגליים ושום. נניח את הנתח ונכניס לתנור לצלייה קצרה על 200 מעלות למשך 15 דקות. נוציא ונוסיף מעל ענפי טימין וגם כוס מים.
3. ניקח נייר אפייה ונרטיב אותו. נפרוס מעל התבנית ומעל נסגור בנייר כסף כפול. חשוב שהנתח יהיה סגור היטב כדי שהאדים לא יברחו והבשר לא יתייבש. ננמיך את התנור ל170 מעלות בטורבו למשך שעתיים. אחרי שעתיים נעביר לחום עליון תחתון לעוד 3-4 שעות. כשהנתח רך ניתן לו לנוח חצי שעה, ונפרוס.
המתכון נשמע מאוד מעניין ואני רוצה לנסות אבל יש לי שאלה: מה עם המרינדה היא משמשת גם כנוזל הבישול וכששמים את הנתח בתבנית – שמים עם חומרי המרינדה?