אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם! נתח בריסקט שיוצא כל כך רך במרינדה מדהימה עם מלא טעמים. מנה שכולם יעופו עליה! נתח הבריסקט זול יחסית לנתחים אחרים וקל ממש לעבוד איתו, ההכנה קלה ולא דורשת מאמץ, רק קצת סבלנות
קרפ כמו בדוכנים
יש מישהו שיכול לעבור ליד ריח קרפ בדוכן ולא לעצור? ריח ממכר שפשוט עושה חשק
המתכון נשמע מאוד מעניין ואני רוצה לנסות אבל יש לי שאלה: מה עם המרינדה היא משמשת גם כנוזל הבישול וכששמים את הנתח בתבנית – שמים עם חומרי המרינדה?