מדובר באחד הסירים הטעימים והקלים להכנה! 10 דקות עבודה ויש לכם את זה. בלי לסגור את הבשר, בלי לטגן מראש, רק להניח הכל בסיר, אסאדו, בטטות, פירות יבשים ותבלינים ולתת לתנור לעבוד! יוצאת מנה שמתאימה גם לט״ו בשבט וגם לכל ארוחה חגיגית
מדובר באחד הסירים הטעימים והקלים להכנה! 10 דקות עבודה ויש לכם את זה. בלי לסגור את הבשר, בלי לטגן מראש, רק להניח הכל בסיר, אסאדו, בטטות, פירות יבשים ותבלינים ולתת לתנור לעבוד! יוצאת מנה שמתאימה גם לט״ו בשבט וגם לכל ארוחה חגיגית
1. חותכים לרצועות את הבצלים והבטטות לקוביות בינוניות ומניחים אותם בסיר רחב וגדול שמתאים לתנור.
2. מניחים מעל את נתח האסאדו ואת הפירות היבשים.
3. מערבבים בקערה את כל מרכיבי התיבול ביחד עם 2 כוסות מים ומוזגים בתוך הסיר.
4. מורחים את הנתח בסילאן ומפזרים את התבלינים מכל הצדדים על הנתח.
5. מוסיפים לסיר מקלות קינמון ועלי דפנה
6. מרטיבים נייר אפייה, ומסדרים אותו מעל הסיר וסוגרים את המכסה.
7. מכניסים לבישול בתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 30 דקות.
לאחר 30 דקות מנמיכים את החום ל150 מעלות ל3.5 שעות נוספות ובזמן הבישול דואגים להפוך את הנתח כל שעה בתוך הנוזלים.
הצטרפו לניוזלטר שלי ותקבלו קופונים, מתכונים טעימים, טיפים קולינריים ועדכונים ישירות למייל!