אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

אסאדו עם פירות יבשים

מתכון לאסאדו בטטות מוקרמלות ופירות יבשים

מדובר באחד הסירים הטעימים והקלים להכנה! 10 דקות עבודה ויש לכם את זה. בלי לסגור את הבשר, בלי לטגן מראש, רק להניח הכל בסיר, אסאדו, בטטות, פירות יבשים ותבלינים ולתת לתנור לעבוד! יוצאת מנה שמתאימה גם לט״ו בשבט וגם לכל ארוחה חגיגית

שיתוף המתכון

מרכיבים

מרכיבים

  • 1 נתח אסאדו עם עצם במשקל 1.5-1 ק״ג
  • 3 בטטות בגודל בינוני
  • 2 בצלים סגולים
  • חופן משמשים יבשים
  • חופן שזיפים יבשים
  • חופן חמוציות
  • חופן שקדים מולבנים

לתיבול בסיר:

  • 1 כפית ראס אל חנות
  • 1 כפית תערובת טוסקנה
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית טימין
  • 4 עלי דפנה
  • 2 מקלות קינמון
  • 2 כפות סילאן

למריחה על נתח הבשר:

  • 1 כף סילאן
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק
  • מעט טימין

שלבי הכנה

1. חותכים לרצועות את הבצלים והבטטות לקוביות בינוניות ומניחים אותם בסיר רחב וגדול שמתאים לתנור.
2. מניחים מעל את נתח האסאדו ואת הפירות היבשים.
3. מערבבים בקערה את כל מרכיבי התיבול ביחד עם 2 כוסות מים ומוזגים בתוך הסיר.
4. מורחים את הנתח בסילאן ומפזרים את התבלינים מכל הצדדים על הנתח.
5. מוסיפים לסיר מקלות קינמון ועלי דפנה
6. מרטיבים נייר אפייה, ומסדרים אותו מעל הסיר וסוגרים את המכסה.
7. מכניסים לבישול בתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 30 דקות.
לאחר 30 דקות מנמיכים את החום ל150 מעלות ל3.5 שעות נוספות ובזמן הבישול דואגים להפוך את הנתח כל שעה בתוך הנוזלים.

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן