התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד עם תאנים. תבשיל עם המון טעם ובשר רך בטירוף
פרגיות ואינטריה בסיר אחד
תבשיל מושלם בסיר אחד! האינטריה הקלאסית בשילוב פרגיות ותבלינים. סיר שהילדים וגם אתם ממש ממש
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד עם תאנים. תבשיל עם המון טעם ובשר רך בטירוף
1. נוציא את הבשר מהמקרר חצי שעה לפני תחילת העבודה. נקמח את נתחי האוסובוקו, ננער מעודפי הקמח ובסיר בו נכין את התבשיל נתחיל לטגן את נתחיל האוסובוקו העטופים קמח במעט שמן. נטגן כ3 דקות מכל צד ונוציא לצלחת בצד
2. נחתוך בצלים לרצועות, את הסלרי לחתיכות באורך 3-5 ס״מ ונקלף את הגזרים
3. נכניס לאותו הסיר את הבצל, נוסיף סלרי ואת הגזרים. ניתן להכל להשחים מעט. נוסיף את היין וניתן לנוזלים לבעבע בחום גבוהה למשך עשר דקות.
4. נוסיף מים, תבלינים, שום, סילאן. ובלסמי. ניתן לרוטב להגיע לרתיחה וננמיך את האש. נטעם ונתקן את התיבול במידת הצורך. ניתן להכל להתבשל ולהצטמצם חצי שעה.
5. נוסיף את נתחי האוסובוקו לסיר ואת התאנים שנחתוך לרבעים.
6. נסגור את הסיר ונבשל על האש חצי שעה עם מכסה. נעביר את הסיר לתנור שחומם מראש ל200 מעלות בטורבו למשך שעה,אחרי שעה ננמיך את החום ל100 מעלות ונמשיך לבשל בתנור למשך שעתיים וחצי – שלוש שעות. נדאג שיש מספיק נוזלים שמכסים מחצית מנתחי האוסובוקו לכל אורך הבישול.
תבשיל מושלם בסיר אחד! האינטריה הקלאסית בשילוב פרגיות ותבלינים. סיר שהילדים וגם אתם ממש ממש
מנה קלילה קלה ומרשימה שמכינים באמת בחמש דקות, מינימום מצרכים וזה יוצא כל כך טעים!
אני קוראת למתכון הזה: פחמימה מנחמת. לחם שום תלושותי שפשוט כיף לאכול, מלא בטעם והכי
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים
אפשר להכין את האוסובוקו יממה לפני ההגשה?