עגבניות שרי מיובשות עם שמן זית, שום ובזיליקום- מתכון קל ויוצא מעדן שישדרג כל מנה!
כל כך קל להכין בבית עגבניות מיובשות, ויוצא כל כך טעים! אין כמו להכין בבית. בפעם הראשונה שהכנתי הצטערתי שלא הכפלתי כמויות. יצא כל כך טעים ונחטף כמו סוכריות! על פרוסת לחם יחד עם פסטו וגבינה מעל- יוצא פשוט מעדן. העגבניות מצטמקות בתנור, לכן אני אני ממליצה להכפיל כמויות וכך יהיה מספיק כדי לשלב בכריכים, פוקאצ’ות, סלטים, ופסטות או אפילו להכניס לצנצנות ולחלק כמתנה טעימה לאהובים.
תהנו!