אני ממש ממש ממש אוהבת תפוחי אדמה ובטטה בתנור. המתכון הזה נולד מהרצון לשדרג את תפוחי האדמה הרגילים בתנור ולהפוך אותם פריכים יותר, מתובלים יותר וטעימים ממש.
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
אני ממש ממש ממש אוהבת תפוחי אדמה ובטטה בתנור. המתכון הזה נולד מהרצון לשדרג את תפוחי האדמה הרגילים בתנור ולהפוך אותם פריכים יותר, מתובלים יותר וטעימים ממש.
דירוג ממוצע 4.8 / 5. כמות דירוגים 135
עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את
התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים