מתכון לפנקייק עבה ואוורירי במיוחד – כל הטיפים להצלחה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

6 פנקייקים עבים במיוחד

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

מי לא אוהב פנקייק? במיוחד כשהוא כזה גבוה ואוורירי. הוא מתאים במיוחד עם תוספות מתוקות אבל הולך לא רע גם עם מלוח, הוא מתאים לילדים, למבוגרים והוא באמת כל כך קל להכנה. אפשר לאכול אותו עם סירופ מייפל או כמו שאני מעדיפה, שוקולד נוטלה מפנק. במתכון הבא תוכלו למצוא את כל הטיפים ליצירת פנקייקים גבוהים מאוד, שמנמנים ואווריריים במיוחד.

מרכיבים:

  • כוס וחצי קמח לבן
  • 30 גרם חמאה מומסת
  • 3 כפות סוכר
  • 2 ביצים
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • כפית אבקת אפייה
  • כפית תמצית וניל
  • כוס ועוד שתי כפות חלב
  • ליצירת הפנקייקים:

  • טבעות רינג
  • מחבת רחבה
  • 20 גרם חמאה מומסת

אופן הכנה:

אז מה הטיפים שאתם צריכים לדעת תחילה?

  • אסור לערבב את הבלילה הפנקייקים יתר על המידה. ערבוב יתר יגרום לפנקייקים להפוך קשים ולא אוורירים. השתדלו לערבב הכל רק עד הטמעה
  • רינג עגול: בכל חנות כלי בית ובחנויות הזולות כמו הסטוק, תוכלו למצוא טבעות רינג ממתכת או סיליקון. באופן אישי אני מעדיפה את טבעות המתכת. לפני תחילת הטיגון, תמרחו אותם במעט חמאה מומסת כך שהפנקייק ייצא מהם בקלות
  • תוספות: לפנקייק הכל הכל מתאים. אני ממליצה על הגשה של שני פנקייקים, ביניהם שכבת נוטלה, ומעל נוטלה שהומסה מעט במיקרוגל שתכסה חלקית את הנוטלה ובנוסף, פרי כמו בננה. כמובן שהפנקייקס מתאימים עם מייפל, גבינת שמנת, ריבת חלב ובעצם עם הכל!
  1. בקערה גדולה נערבב בעזרת מזלג את הביצים, הסוכר ותמצית וניל
  2. נוסיף את החמאה המומסת והחלב ונערבב היטב
  3. ננפה קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה אל תוך הקערה, נתחיל לערבב בעזרת מטרפה עד להתאחדות החומרים ונדאג שאין גושים בכלל
  4. נחמם על חום בינוני חמאה במחבת גדולה ונניח את עיגולי הרינג, חשוב למרוח את דפנות הרינג בהמון חמאה כדי שהפנקייק לא ידבק לדפנות. אל תוך כל אחד ניצוק מבלילת הפנקייק לגובה של סנטימטר וחצי בערך (אל תדאגו הם מתנפחים על המחבת).
  5. נחכה עד שיווצרו בועות בצד העליון של הפנקייק והוא יתחיל להתייבש מעט בדפנות ואז ניתן להוציא את הרינג ולהפוך
  6. נוציא לצלחת ונגיש עם כל התוספות האהובות!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן