אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לפסטה ברוטב פסטו

הטיול שלי לאיטליה ללא ספק הזכיר לי כמה אני אוהבת פסטה ומסוגלת לאכול אותה בכל מצב. המתכון הזה הוא לפסטה ברוטב האהוב: פסטו ריחני וקרמי.

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • חצי חבילת פסטה – אני השתמשתי בחונק כמרים, כל צורה תעבוד כאן מעולה
  • 50 גרם חמאה
  • צנצנת קטנה (180 גרם) פסטו קנוי איכותי/ביתי (מתכון לפסטו ביתי)
  • חצי מיכל שמנת לבישול (125 מ"ל)
  • כפית מלח ים אטלנטי / מלח רגיל
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט אגוז מוסקט מגורר
   

שלבי הכנה

  1. בסיר גדול מחממים ליטר מים עם כף מלח ומביאים לרתיחה. כשרותח, מכניסים את הפסטה ומחכים עד שמוכנה. בדרך כלל הזמן האידיאלי הינו 7 דקות אך זה תלוי בסוג הפסטה
  2. במקביל מחממים מחבת גדולה עם 50 גרם חמאה ומחכים שתתחמם. מוסיפים את רוטב הפסטו, השמנת והתבלינים ומערבבים היטב.
  3. שהפסטה מוכנה מוציאים אותה למסננת, שוטפים במים קרים ומכניסים למחבת כדי שרוטב הפסטו יצפה את הפסטה מכל הכיוונים.
  4. מגישים עם גבינת פרמז'ן מגוררת מעל

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

הקופונים שלי

קופון להני – heny

20% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

קופון לדיאט אנג'ל

150 ש"ח הנחה

מידע נוסף

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

דילוג לתוכן