מתכון לפסטה ברוטב פסטו

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

2 מנות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

הטיול שלי לאיטליה ללא ספק הזכיר לי כמה אני אוהבת פסטה ומסוגלת לאכול אותה בכל מצב. המתכון הזה הוא לפסטה ברוטב האהוב: פסטו ריחני וקרמי.

מרכיבים:

  • חצי חבילת פסטה – אני השתמשתי בחונק כמרים, כל צורה תעבוד כאן מעולה
  • 50 גרם חמאה
  • צנצנת קטנה (180 גרם) פסטו קנוי איכותי/ביתי (מתכון לפסטו ביתי)
  • חצי מיכל שמנת לבישול (125 מ"ל)
  • כפית מלח ים אטלנטי / מלח רגיל
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט אגוז מוסקט מגורר

 

 

אופן הכנה:

  1. בסיר גדול מחממים ליטר מים עם כף מלח ומביאים לרתיחה. כשרותח, מכניסים את הפסטה ומחכים עד שמוכנה. בדרך כלל הזמן האידיאלי הינו 7 דקות אך זה תלוי בסוג הפסטה
  2. במקביל מחממים מחבת גדולה עם 50 גרם חמאה ומחכים שתתחמם. מוסיפים את רוטב הפסטו, השמנת והתבלינים ומערבבים היטב.
  3. שהפסטה מוכנה מוציאים אותה למסננת, שוטפים במים קרים ומכניסים למחבת כדי שרוטב הפסטו יצפה את הפסטה מכל הכיוונים.
  4. מגישים עם גבינת פרמז'ן מגוררת מעל

רוצים להישאר מעודכנים במתכונים החדשים?

עקבו אחרי באינסטוש או הורידו את האפליקציה

דילוג לתוכן