הטיול שלי לאיטליה ללא ספק הזכיר לי כמה אני אוהבת פסטה ומסוגלת לאכול אותה בכל מצב. המתכון הזה הוא לפסטה ברוטב האהוב: פסטו ריחני וקרמי.

פנזרוטי
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
הטיול שלי לאיטליה ללא ספק הזכיר לי כמה אני אוהבת פסטה ומסוגלת לאכול אותה בכל מצב. המתכון הזה הוא לפסטה ברוטב האהוב: פסטו ריחני וקרמי.
דירוג ממוצע 4.5 / 5. כמות דירוגים 132
עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את
התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים