מתכון לקונכיות פסטה ענקיות במילוי בשר

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

6 מנות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

לא רק שהסיר הזה נראה יפה, הוא טעים ממש. רוטב בולונז קצת אחר שממלא את קונכיות הפסטה בהמון רוטב ובשר. ארוחת צהריים בסיר אחד שיש בה הכל

מרכיבים:

  • חבילת קונכיות פסטה גדולות
  • 500 גרם בשר טחון
  • 3 עגבניות בשלות
  • פחית עגבניות מרוסקות (250 מ"ל)
  • 1 בצל קצוץ
  • חצי כפית פפריקה חריפה
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל
  • 3 שיני שום כתושות
  • חצי כפית בזיליקום יבש

לגרסה ללא גלוטן:

השתמשו בקונכיות פסטה ללא גלוטן

אופן הכנה:

  1. בסיר רחב נחמם 2 כפות שמן ונוסיף בצל קצוץ. כשהבצל נהפך שקוף, נוסיף את הבשר הטחון וניתן לו זמן תוך כדי ערבוב עד שיהפוך אפרפר.
  2. נקלוף את העגבניות ונקצוץ אותן. נוסיף את העגבניות לבשר. בשלב הזה ניתן להוסיף את השום הכתוש, רסק העגבניות, כוס מים, ותבלינים. שימו לב- אם הרוטב סמיך מדי, ניתן להוסיף מים כך שהרוטב יהיה מספיק גבוה כדי לכסות כמעט לחלוטין את קונכיות הפסטה.
  3. במקביל: נרתיח מים בסיר גדול ונכניס את קונכיות הפסטה לבישול קצר. 5 דקות מקסימום. הפסטה עוברת את הסיר והיא תמשיך להתבשל ברוטב לכן, הבישול הוא ראשוני בלבד.
  4. נוסיף את קונכיות הפסטה לסיר ונסגר אותן יפה כך שהצד הקעור יהיה למעלה. אל הקונכיות נכניס בעזרת כף רוטב ונסגור את הסיר. נבשל על אש נמוכה 20 דקות.

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן