אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לקונכיות פסטה ענקיות במילוי בשר

לא רק שהסיר הזה נראה יפה, הוא טעים ממש. רוטב בולונז קצת אחר שממלא את קונכיות הפסטה בהמון רוטב ובשר. ארוחת צהריים בסיר אחד שיש בה הכל

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • חבילת קונכיות פסטה גדולות
  • קילו בשר טחון
  • 3 עגבניות בשלות
  • פחית עגבניות מרוסקות (250 מ"ל)
  • 1 בצל קצוץ
  • חצי כפית פפריקה חריפה
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל
  • 3 שיני שום כתושות
  • חצי כפית בזיליקום יבש

שלבי הכנה

  1. בסיר רחב נחמם 2 כפות שמן ונוסיף בצל קצוץ. כשהבצל נהפך שקוף, נוסיף את הבשר הטחון וניתן לו זמן תוך כדי ערבוב עד שיהפוך אפרפר.
  2. נקצוץ את העגבניות ונוסיף את העגבניות לבשר. בשלב הזה ניתן להוסיף את השום הכתוש, רסק העגבניות, כוס מים, ותבלינים. שימו לב- אם הרוטב סמיך מדי, ניתן להוסיף מים כך שהרוטב יהיה מספיק גבוה כדי לכסות כמעט לחלוטין את קונכיות הפסטה
  3. נמלא את קונכיות הפסטה כשהן לא מבושלות בבשר ונניח בצד
  4. נכניס את קונכיות הפסטה לסיר ונסגר אותן יפה כך שהצד הקעור יהיה למעלה. נבשל על אש נמוכה 20 דקות. אם צריך נוסיף מים לסיר כדי שיכסו את הפסטה. כשהפסטה מוכנה נכבה את האש

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן