אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לקונכיות פסטה ענקיות במילוי בשר

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

6 מנות

שיתוף המתכון

לא רק שהסיר הזה נראה יפה, הוא טעים ממש. רוטב בולונז קצת אחר שממלא את קונכיות הפסטה בהמון רוטב ובשר. ארוחת צהריים בסיר אחד שיש בה הכל

מרכיבים:

  • חבילת קונכיות פסטה גדולות
  • קילו בשר טחון
  • 3 עגבניות בשלות
  • פחית עגבניות מרוסקות (250 מ”ל)
  • 1 בצל קצוץ
  • חצי כפית פפריקה חריפה
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל
  • 3 שיני שום כתושות
  • חצי כפית בזיליקום יבש

לגרסה ללא גלוטן:

השתמשו בקונכיות פסטה ללא גלוטן

אופן הכנה:

  1. בסיר רחב נחמם 2 כפות שמן ונוסיף בצל קצוץ. כשהבצל נהפך שקוף, נוסיף את הבשר הטחון וניתן לו זמן תוך כדי ערבוב עד שיהפוך אפרפר.
  2. נקצוץ את העגבניות ונוסיף את העגבניות לבשר. בשלב הזה ניתן להוסיף את השום הכתוש, רסק העגבניות, כוס מים, ותבלינים. שימו לב- אם הרוטב סמיך מדי, ניתן להוסיף מים כך שהרוטב יהיה מספיק גבוה כדי לכסות כמעט לחלוטין את קונכיות הפסטה
  3. נמלא את קונכיות הפסטה כשהן לא מבושלות בבשר ונניח בצד
  4. נכניס את קונכיות הפסטה לסיר ונסגר אותן יפה כך שהצד הקעור יהיה למעלה. נבשל על אש נמוכה 20 דקות. אם צריך נוסיף מים לסיר כדי שיכסו את הפסטה. כשהפסטה מוכנה נכבה את האש

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

בורקס פילו פטריות משפחתי

אחד המילויים הכי טעימים בשילוב עם בצק פילו קריספי, מאפה משפחתי מושלם שמתאים בול לשולחן

מאפה פולנטה ופטריות

זה אחד המאפים היפים והטעימים שיצאו לי להכין! שילוב מושלם בין בצק, פולנטה רכה ופטריות

מפרום כרובית

אחד הסירים הטעימים להכנה! מתאים לשולחן שבת וכולם יאהבו את השילוב המהמם בין הכרובית הרכה,

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן