אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לקונכיות פסטה ענקיות במילוי בשר

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

6 מנות

שיתוף המתכון

לא רק שהסיר הזה נראה יפה, הוא טעים ממש. רוטב בולונז קצת אחר שממלא את קונכיות הפסטה בהמון רוטב ובשר. ארוחת צהריים בסיר אחד שיש בה הכל

מרכיבים:

  • חבילת קונכיות פסטה גדולות
  • קילו בשר טחון
  • 3 עגבניות בשלות
  • פחית עגבניות מרוסקות (250 מ”ל)
  • 1 בצל קצוץ
  • חצי כפית פפריקה חריפה
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל
  • 3 שיני שום כתושות
  • חצי כפית בזיליקום יבש

לגרסה ללא גלוטן:

השתמשו בקונכיות פסטה ללא גלוטן

אופן הכנה:

  1. בסיר רחב נחמם 2 כפות שמן ונוסיף בצל קצוץ. כשהבצל נהפך שקוף, נוסיף את הבשר הטחון וניתן לו זמן תוך כדי ערבוב עד שיהפוך אפרפר.
  2. נקצוץ את העגבניות ונוסיף את העגבניות לבשר. בשלב הזה ניתן להוסיף את השום הכתוש, רסק העגבניות, כוס מים, ותבלינים. שימו לב- אם הרוטב סמיך מדי, ניתן להוסיף מים כך שהרוטב יהיה מספיק גבוה כדי לכסות כמעט לחלוטין את קונכיות הפסטה
  3. נמלא את קונכיות הפסטה כשהן לא מבושלות בבשר ונניח בצד
  4. נכניס את קונכיות הפסטה לסיר ונסגר אותן יפה כך שהצד הקעור יהיה למעלה. נבשל על אש נמוכה 20 דקות. אם צריך נוסיף מים לסיר כדי שיכסו את הפסטה. כשהפסטה מוכנה נכבה את האש

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 4.3 / 5. כמות דירוגים 126

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן