מתכון לספגטי מיטבולס: מתכון מושלם בסיר אחד

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

6 מנות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

ספגטי, מיטבולס, רוטב אדום שעוטף הכל ומלא טעמים שלא תפסיקו להתענג עליהם! מובטחת לכם ארוחת צהריים לכל המשפחה בסיר אחד, ככה תכינו ספגטי מיטבולס מושלם

מרכיבים:

לקציצות בקר:

  • חצי קילו בשר טחון (תבקשו מהקצב בשר טחון שמתאים לקציצות, הוא יידע מה להביא לכם)
  • חצי צרור כוסברה
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • כפית תבלין ראס אל חנות \ לשלב רבע כפית של פפריקה, כמון וכורכום
  • רבע כפית פפריקה חריפה
  • רבע כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל

לרוטב העגבניות

  • 1 בצל קצוץ
  • לפחות 6 כפות שמן לטיגון, השמן יעטוף את התבשיל כולו
  • קופסת עגבניות מרוסקות (250 מ"ל)
  • קופסה קטנה רסק עגבניות
  • מלח, פלפל
  • כף פפריקה חריפה (אפשר פחות אם אתם לא אוהבים את הרוטב חריף)
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כוס – שתי כוסות מים, תלוי בכמות הרוטב שאתם אוהבים
  • 4 שיני שום כתושות
  • חצי חבילת ספגטי (ניתן כמובן להשתמש בכל פסטה אחרת שאתם אוהבים)

אופן הכנה:

  1. אל קערה גדולה נכניס את הבשר הטחון ונפורר אותו בעזרת מזלג. נוסיף לו כוסברה קצוצה, בצל קצוץ דק, ביצה, פירורי לחם ותבלינים. נערבב טוב ונניח בצד למנוחה קצרה.
  2. נחמם 6 כפות שמן בסיר נמוך ורחב, נוסיף את הבצל ונטגן קלות. את העגבניות הבשלות נקצוץ דק ונוסיף לסיר. נוסיף את השום הכתוש, העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, תבלינים, מים. נביא לרתיחה ולאחר שהסיר מבעבע ננמיך את האש.
  3. כעת, ניצור מתערובת הבשר קציצות קטנות. ושהרוטב רותח, נעביר אותן לרוטב העגבניות.
  4. במקביל, לאחר שהכנסנו את כל הקציצות לסיר, נחמם ליטר מים בסיר גדול וכשהמים רותחים, נכניס את הפסטה ונבשל לפי הוראות היצרן. כאשר הפסטה מוכנה נעביר אותה ישירות מסיר המים לסיר הקציצות. נערבב ונכסה את הסיר ונבשל את הפסטה והקציצות רבע שעה נוספים.

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן