אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
afuna_2

מתכון לחורף חם: מרק אפונה ונענע

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

הימים האחרונים הביאו לנו מזג אוויר אירופאי וסוער. הדרך הכי טובה לסיים את היום היא להתחמם בעזרת מרק חם חם חם שעושה טוב על הלב. המרק הזה הוא פתרון מושלם, מלא בוויטמינים וקל מאוד להכנה שמכינים מאפונה קפואה!

מרכיבים:

  • 2 כוסות אפונה קפואה
  • 2 גזרים קלופים וחתוכים
  • 1 בצל בינוני
  • 2 כוסות מים
  • 150 מ”ל שמנת לבישול
  • כף שום כתוש
  • מלח, פלפל
  • 6 עלי נענע טרייה
  • 30 גרם חמאה

לגרסה הטבעונית:

השתמשו בקרם קוקוס \ שמנת צמחית \ הסירו את השמנת

אופן הכנה:

  1. את האפונה הקפואה נשטוף במסננת ונסיר את כל הקרח.
  2. נחמם חמאה בסיר, נוסיף את הבצל הקצוץ, הגזר, האפונה, הנענע, שום ומים ונביא לרתיחה
  3. כאשר המרק מגיע לרתיחה נוסיף מלח ופלפל (מומלץ הרבה) ואם יש צורך גם עוד שום. השילוב של הנענע מורגש כאן ומקפיץ את המרק בהחלט. נטחן את כל המרק בעזרת בלנדר מוט
  4. כעבור 5 דקות שהמרק מתבשל נוסיף את השמנת המתוקה נערבב קלות ונכבה את האש.

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 4.8 / 5. כמות דירוגים 65

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן