אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

afuna_2

מתכון לחורף חם: מרק אפונה ונענע

הימים האחרונים הביאו לנו מזג אוויר אירופאי וסוער. הדרך הכי טובה לסיים את היום היא להתחמם בעזרת מרק חם חם חם שעושה טוב על הלב. המרק הזה הוא פתרון מושלם, מלא בוויטמינים וקל מאוד להכנה שמכינים מאפונה קפואה!

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 2 כוסות אפונה קפואה
  • 2 גזרים קלופים וחתוכים
  • 1 בצל בינוני
  • 2 כוסות מים
  • 150 מ"ל שמנת לבישול
  • כף שום כתוש
  • מלח, פלפל
  • 6 עלי נענע טרייה
  • 30 גרם חמאה

לגרסה טבעונית

השתמשו בקרם קוקוס \ שמנת צמחית \ הסירו את השמנת

שלבי הכנה

  1. את האפונה הקפואה נשטוף במסננת ונסיר את כל הקרח.
  2. נחמם חמאה בסיר, נוסיף את הבצל הקצוץ, הגזר, האפונה, הנענע, שום ומים ונביא לרתיחה
  3. כאשר המרק מגיע לרתיחה נוסיף מלח ופלפל (מומלץ הרבה) ואם יש צורך גם עוד שום. השילוב של הנענע מורגש כאן ומקפיץ את המרק בהחלט. נטחן את כל המרק בעזרת בלנדר מוט
  4. כעבור 5 דקות שהמרק מתבשל נוסיף את השמנת המתוקה נערבב קלות ונכבה את האש.

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן