אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון למטבוחה ביתית אמיתית

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

קופסה גדולה

שיתוף המתכון

אני מתה על מטבוחה! חריפה בדיוק במינון הנכון, טעימה עם הכל ומשתלבת בארוחת צהריים או ערב. בכל שישי אני משתדלת להכין קופסה שתספיק לפחות לכל השבוע. את העגבניות הבשלות אני מוצאת בדרך כלל בימי חמישי בשוק או בסופר כשהסחורה כבר לא הכי טרייה ושם נמצאות העגבניות הבשלות, האדומות והמושלמות למטרה.

מרכיבים:

  • קילו עגבניות רגילות \ תמר בשלות
  • 2 גמבות בינונית
  • 6 שיני שום טריות
  • 2 פלפלים ירוקים חריפים
  • חצי כפית פפריקה אדומה
  • כף רסק עגבניות
  • כף סוכר
  • מלח

אופן הכנה:

  1. השלב הזה לא חובה אבל אני מציעה לבצע אותו כדי להגיע למרקם מטבוחה מעולה. בסיר עם מים רותחים חולטים את העגבניות למשך 10 דקות. כעבור 10 דקות מוציאים למסננת וקולפים את קליפת העגבניות
  2. בקרש חיתוך נכין את המצרכים: נחתוך את העגבניות, את הפלפל החריף שכמובן אם הוא חריף מדי תוכלו להוריד ממנו מעט, נכתוש את השום, נחתוך לקוביות את הפלפל האדום.
  3. בסיר נחמם 3 כפות שמן ונטגן את הפלפלים האדומים, נוסיף את הפלפל החריף, השום והעגבניות. לאחר כמה דקות נוסיף את התבלינים, נערבב, נטעם ונתקן תיבול ונסגור למשך שעה לפחות.
  4. לאורך כל הבישול חשוב לדאוג לערבב מדי פעם את המטבוחה כדי שתחתית הסיר לא תישרף.
  5. הזמן המיטבי לבישול המטבוחה הינו בין שעה וחצי לשעתיים. מומלץ בחצי השעה האחרונה לבשל את המטבוחה ללא מכסה כדי להגיע לצמצום מושלם של המטבוחה.

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

חטיף תמרים ושוקולד

חטיף קל להכנה ממרכיבים בריאים וטבעוניים! נשנוש מושלם ליד הקפה

פשטידת תרד וגבינות

פשטידה קלילה לארוחת ערב מהירה, עם מעט קמח וגבינות רזות שמכינים בקערה אחת

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן