אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לפיצה שוקולד עם נוטלה, תותים ובננה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

1 פיצה עבה / 2 דקות

שיתוף המתכון

כולם אוהבים פיצה, אז למה לא פיצה שוקולד לקינוח? לקחתי את המתכון הבסיסי לבצק פיצה, הוספתי קקאו וסוכר לבצק, המון נוטלה והפתעות לטופינג מושלם. אם אתם מתכננים ערב פיצה, תוסיפו את המתכון לרשימה שלכם.

מרכיבים:

  • חצי קילו קמח לבן\קמח ייעודי לפיצה
  • כף שמרים יבשים
  • 2 כפות קקאו
  • 3 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 וחצי כוסות מים
  • כפית מלח

אופן הכנה:

  1. לקערת המיקסר עם וו לישה ננפה קמח, נוסיף שמרים, סוכר, קקאו, שמן זית, מים ונתחיל בלישה. כמו שאני תמיד אומרת בבצק שמרים . אחרי שהחומרים מתאחדים, נוסיף את המלח ונלוש במיקסר 10 דקות לפחות. אם חסר מים או שמן זית אפשר לעצור מדי פעם ולראות שהבצק רך אך לא דביק מדי.
  2. נניח את הבצק להתפחה עד להכפלת הנפח במקום חמים
  3. לאחר שהבצק הכפיל את נפחו (שעה לפחות) נוציא את האוויר לבצק. על תבנית עם נייר אפייה או תבנית פיצה ייעודית, נרדד את הבצק אך לא דק מדי. לעובי של לפחות 1 ס”מ ונניח לתפיחה נוספת כאשר נכסה את הבצק במגבת.
  4. כעבור 20 דקות עד חצי שעה, נרים את המגבת ונכניס את הבצק לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 15 דק’ או עד שהוא כמעט אפוי. הבצק בצבע כהה ולכן כדי לדעת מה מצבו, תצרכו לבדוק באמצעות הידיים או באמצעות מזלג. הבצק יהיה מעט קשה אך לא מדי.
  5. נוציא את הבצק מהתנור, נמרח שוקולד נוטלה, ונכניס אותו לאפייה נוספת של עוד 5 דק’ ו\או עד שמוכן באופן סופי.
  6. נוסיף על הפיצה תותים, בננה ובעצם – כל מה שרק תרצו. אני הוספתי גם נשיקות מרנג. בתיאבון!

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

לחמניות בזיגוג דבש

שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי

כרישה ממולאת

סיר טעים, צמחוני וטבעוני, שמתאים לכולם! הכרישה מקבלת זיגוג עדין מרוטב הרימונים והסילאן והטעם שמתקבל

פסטייה מרוקאית

סתיו סעדון המוכשרת הגיעה ללמד אותי איך להכין את הפסטייה שלה, זו שהיא מכינה כבר

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן