אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
מרק ירקות

מתכון למרק מלא ירקות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

6 מנות

שיתוף המתכון

בחורף אין כמו מרק ירקות אמיתי לחמם את הנפש ולחזק את הגוף.
תשכחו מאבקת מרק, כל הטעמים מגיעים מירקות, עשבי תיבול ותבלינים שיחזקו את המערכת החיסונית- תשאלו את סבתא, רק ככה מנצחים את השפעת!

מרכיבים:

  • 1 בצל
  • 1כרישה
  • 2 גבעולי סלרי
  • 2 גזר
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 1 שורש סלרי
  • 5 שיני שום
  • 2 קישוא
  • רבע דלעת
  • רבע כרובית
  • רסק עגבניות
  • פטרוזיליה
  • מלח, פלפל שחור, בהארט, פפריקה מתוקה, כורכום
  • שמן זית
  • חצי לימון

אופן הכנה:

  1. קולפים וקוצצים בצל, גזר, שורש סלרי ושורש פטרוזיליה.
  2. פורסים לטבעות דקות כרישה, גבעולי סלרי ושום.
  3. מטגנים בסיר עם כף שמן זית על להבה נמוכה כחמש דקות.
  4. מפרקים כרובית לפרחים קטנים, קוצצים לקוביות דלעת וקישוא ומוסיפים לסיר ומערבבים.
  5. מתבלים ב3 כפיות מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית בהארט, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית כורכום ורסק עגבניות קטן ומערבבים.
  6. ממלאים את הסיר במים כשלוש סנטימטר מעל הירקות ומביאים לרתיחה.
  7. מנמיכים להבה, ומוסיפים חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה ועלי סלרי קצוצים.
  8. מכסים ומבשלים כשעה.
  9. מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם, מתקנים תיבול במקרה הצורך.
  10. בתאבון!

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 4.7 / 5. כמות דירוגים 32

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
1 תגובה
Inline Feedbacks
View all comments
מור

איזה יופי של מרק!
אפשר גם לוותר הטיגון?

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן