מתכון למרק מלא ירקות

מתכון אורח שנכתב על ידי:

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מספר סועדים :

6 מנות

בחורף אין כמו מרק ירקות אמיתי לחמם את הנפש ולחזק את הגוף.
תשכחו מאבקת מרק, כל הטעמים מגיעים מירקות, עשבי תיבול ותבלינים שיחזקו את המערכת החיסונית- תשאלו את סבתא, רק ככה מנצחים את השפעת!

מרכיבים:

  • 1 בצל
  • 1כרישה
  • 2 גבעולי סלרי
  • 2 גזר
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 1 שורש סלרי
  • 5 שיני שום
  • 2 קישוא
  • רבע דלעת
  • רבע כרובית
  • רסק עגבניות
  • פטרוזיליה
  • מלח, פלפל שחור, בהארט, פפריקה מתוקה, כורכום
  • שמן זית
  • חצי לימון

אופן הכנה:

  1. קולפים וקוצצים בצל, גזר, שורש סלרי ושורש פטרוזיליה.
  2. פורסים לטבעות דקות כרישה, גבעולי סלרי ושום.
  3. מטגנים בסיר עם כף שמן זית על להבה נמוכה כחמש דקות.
  4. מפרקים כרובית לפרחים קטנים, קוצצים לקוביות דלעת וקישוא ומוסיפים לסיר ומערבבים.
  5. מתבלים ב3 כפיות מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית בהארט, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית כורכום ורסק עגבניות קטן ומערבבים.
  6. ממלאים את הסיר במים כשלוש סנטימטר מעל הירקות ומביאים לרתיחה.
  7. מנמיכים להבה, ומוסיפים חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה ועלי סלרי קצוצים.
  8. מכסים ומבשלים כשעה.
  9. מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם, מתקנים תיבול במקרה הצורך.
  10. בתאבון!

דרגו את המתכון

דירוג ממוצע 4.7 / 5. כמות דירוגים 32

אהבתם את המתכון? שתפו אותו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב email

קבלו עדכונים על מתכונים חדשים

1
התגובות שלכם

avatar
1 דיונים
0 תגובות
0 עוקבים
 
התגובות הכי נצפות
התגובות הכי חמות
1 מגיבים
מור תגובות של מגיבים חדשים
חדשים ישנים הכי פופלרים
מור
אורח
מור

איזה יופי של מרק!
אפשר גם לוותר הטיגון?

המתכונים האחרונים בבלוג

חצי שעה

לחמניות בית ספר רכות

הן רכות כמו עננים והן יבואו לכן בול לכל כריך שתרצו בכל יום. הן קלות

רוצים להישאר מעודכנים במתכונים החדשים?

עקבו אחרי באינסטוש או הורידו את האפליקציה

דילוג לתוכן