אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לעוגיות שוקולד צ’יפס מטורפות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

22 עוגיות ענקיות

שיתוף המתכון


אם יש טעם בגן עדן, הוא בטעם של העוגיות שוקולד צ’יפס האלו. כמו שילוב של עננים וקשת בענן שהתחתנו עם מסטיקים ורודים וגומי. זה מ-ו-ש-ל-ם! עוגיות רכות וענקיות עם מלא שוקולד בפנים שמכינים בקלות

מרכיבים:

  •  2 כוסות קמח (280 גרם)
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • חצי כפית מלח
  • 130 גרם חמאה רכה
  • כוס סוכר חום כהה
  • חצי כוס סוכר לבן
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • חצי כפית תמצית וניל
  • 100 גרם שוקולד צ’יפס + חצי חבילת בלונדי קצוץ

אופן הכנה:

  1. בקערה נערבב קמח, סודה לשתייה, מלח
  2. למיקסר עם וו גיטרה מכניסים סוכרים וחמאה ומערבלים היטב במהירות נמוכה. מוסיפים ביצה, חלמון ותמצית וניל. מערבלים היטב עד שנוצרת תערובת אחידה.
  3. מנפים פנימה קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומעבדים על מהירות נמוכה רק עד שהחומרים נטמעים ונוצרת בלילה אחידה
  4. מוסיפים שוקולד ציפס (אני שמתי בערך 100 גרם וגם חצי טבלת בלונדי), מערבבים את השוקולד פנימה עם כף
  5. מגלגלים לעיגולים שמנמנים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לקירור לבערך חצי שעה
  6. מכניסים לאפייה על תנור שחומם מראש ל170 מעלות חום עליון תחתון למשך 16-18 דקות. העוגיות יוצאות רכות, מצננים היטב ונוגסים באושר!

 

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פרסופיטה – מאפה יווני

מאפה טעים מהמטבח היווני במילוי כרישה, תרד, בצל ירוק וגבינת פטה. הכל נכנס אל תוך

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן