תסתכלו על המאפה הזה. אתם צודקים, אי אפשר לעמוד בפניו… בייגלה ירושלמי מבצק רך ממולא בעלי תרד, גבינת פטה ובתוספת נענע שמקפיצה את הטעמים בפה. מושלם לערב שבועות.

פנזרוטי
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
תסתכלו על המאפה הזה. אתם צודקים, אי אפשר לעמוד בפניו… בייגלה ירושלמי מבצק רך ממולא בעלי תרד, גבינת פטה ובתוספת נענע שמקפיצה את הטעמים בפה. מושלם לערב שבועות.
* את המתכון לעגבניות המיובשות של ימית שמופיע בתמונה תמצאו במתכונים האורחים שלי או בקישור הזה
דירוג ממוצע 4.7 / 5. כמות דירוגים 75
עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את
התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים