יש איזה תחושה שהכנת קיש דורשת מאמץ רב ושזה מאפה מסובך למדי. הפעם אני רוצה לשבור את המיתוס ולומר לכם: הכנת קיש קלה ממה שחשבתם. המתכון לבצק הפריך שלפניכם יכול להתמלא במאות מליות שונות: כרישה, בצל, ברוקולי, פטריות וזו רק ההתחלה…. התחתית היא אותה תחתית, המילוי הוא אותו המילוי, הדבר היחיד שמשתנה- הירק אותו נכניס לקיש. כל קיש מורכב מבצק פריך, מילוי ורוטב רויאל. רוטב הרויאל הוא השכבה שכוללת שמנת ומצפה את המלית. את הירק תבחרו לפי מה שאתם אוהבים. בעיניי הקיש המנצח הוא קיש הבטטה….
קרפ כמו בדוכנים
יש מישהו שיכול לעבור ליד ריח קרפ בדוכן ולא לעצור? ריח ממכר שפשוט עושה חשק