הלחמניות האלו הן בדיוק מה שאתם צריכים כדי להתכונן לשבוע החדש: רכות, קלות להכנה ובריאות.
לחמניות בזיגוג דבש
שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
הלחמניות האלו הן בדיוק מה שאתם צריכים כדי להתכונן לשבוע החדש: רכות, קלות להכנה ובריאות.
1. אל קערת המיקסר עם וו לישה נכניס קמח מנופה, שמרים, סוכר, שמן ומים. נתחיל ללוש במהירות נמוכה ונוודא אחרי 3 דקות אם יש צורך להוסיף עוד מים,אם כן, הוסיפו כל פעם כף ולא יותר. נמשיך ללוש עוד 2 דקות ונוסיף מלח. נגביר מעט את המהירות ונדאג שכל הבצק יאסף. ננמיך את המהירות ונלוש 6 דקות נוספות לפחות עד שנוצר בצק אלסטי ורך שנמתח ולא נקרע.
2. נעביר את הבצק לקערה מעט משומנת. נכסה ונתפיח. הטיפ שלי להתפחה בחורף- לחמם את התנור ל50 מעלות, לכבות ולהכניס להתפחה בתנור כשהוא כבוי. אחרי שעה-שעה וחצי וכשהבצק הכפיל את הנפח נוציא ממנו את האוויר, ונחלק לכדורים במשקל 100 גרם
3. נקמח משטח עבודה ונכדרר כל כדור כך שפני הבצק ממש מתוח מלמעלה. נעביר לתבנית עם נייר אפייה.
4.נכסה ונתפיח חצי שעה נוספת. נחמם תנור ל170 מעלות בחום עליון תחתון. נמרח בביצה ונפזר מלמעלה גרעינים. לגרסה טבעונית אפשר למרוח בסילאן מעורבב עם מעט מים.
5. נאפה 25-28 דק את הלחמניות ונוציא. נצנן היטב
שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי
סיר טעים, צמחוני וטבעוני, שמתאים לכולם! הכרישה מקבלת זיגוג עדין מרוטב הרימונים והסילאן והטעם שמתקבל
סתיו סעדון המוכשרת הגיעה ללמד אותי איך להכין את הפסטייה שלה, זו שהיא מכינה כבר
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים
האם אפשר עם קמח כוסמין 80 אחוז ומהי הכמות?