אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון ללחמניות כוסמין

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

12 לחמניות

שיתוף המתכון

הלחמניות האלו הן בדיוק מה שאתם צריכים כדי להתכונן לשבוע החדש: רכות, קלות להכנה ובריאות.

מרכיבים:

  • 500 גרם קמח כוסמין מלא
  • כף וחצי סוכר חום
  • כף שמרים יבשים
  • חצי כף מלח
  • 1/3 כוס שמן זית
  • ביצה
  • כוס ורבע מים פושרים

לציפוי:

  • ביצה
  • שומשום

אופן הכנה:

  1. אל קערת המיקסר עם וו לישה נכניס את המצרכים לפי הסדר. את המים נכניס בהדרגה כדי לא לגרום לבצק להיות דביק מדי, לא תמיד בבצק שמרים צריך את הכמות כולה.
  2. נלוש את המרכיבים במיקסר עד להיווצרות בצק רך ונעים למגע. נניח את הבצק להתפחה מכוסה בניילון עד להכפלת נפחו
  3. נוציא את הבצק מהקערה לאחר שתפח ונוציא ממנו את האוויר. נחלק את הבצק לעיגולים שווים בגודלם ונניח על תבנית עם נייר אפייה להתפחה שנייה למשך 20 דקות עם מגבת מכוסה.
  4. נמרח את הלחמניות בביצה ונפזר שומשום. נכניס את הלחמניות לאפייה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהלחמניות מוזהבות
  • מומלץ לשמור את הלחמניות במקרר עד שבוע ימים

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 4.7 / 5. כמות דירוגים 77

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
מירב

האם אפשר עם קמח כוסמין 80 אחוז ומהי הכמות?

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן