אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לעוגיות שוקולד צ’יפס במילויים שונים

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

12 עוגיות גדולות

שיתוף המתכון

זה בוודאות העוגיות שוקולד צ’יפס הכי מושלמות שיש! קראנצ’יות מבחוץ ורכות מבפנים, במילוי נוטלה וחמאת בוטנים עם מלא שוקולד ובלונדי! אני מאוהבת בהן

מרכיבים:

  • 2 כוסות קמח
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • חצי כפית מלח
  • 130 גרם חמאה רכה
  • כוס סוכר חום כהה
  • חצי כוס סוכר לבן
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • חצי כפית תמצית וניל
  • מלא שוקולד צ’יפס \ מטבעות שוקולד קצוצים \ שוקולד קצוץ
  • למילוי: 12 כפות נוטלה \ 12 כפות חמאת בוטנים\ ממרח קינדר \ ממרח אחר שאוהבים

אופן הכנה:

  1. למיקסר עם וו גיטרה מכניסים את הסוכר החום, הלבן וחמאה ומערבלים היטב במהירות נמוכה. מוסיפים ביצה, חלמון ותמצית וניל. מערבלים היטב עד שנוצרת תערובת אחידה.
  2. מנפים פנימה קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומעבדים על מהירות נמוכה רק עד שהחומרים נטמעים ונוצרת בלילה אחידה
  3. מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים את השוקולד פנימה עם כף
  4. מכניסים את הבצק מכוסה למקרר לחצי שעה או למקפיא למשך רבע שעה
  5. בינתיים: על גבי תבנית מניחים כפות של נוטלה או חמאת בוטנים או ממרח אחר שאתם אוהבים ומכניסים להקפאה. אם מספיק קר והממרח מספיק נוקשה אין צורך להקפיא
  6. אחרי 30 דקות מוציאים את הבצק מהמקרר ואת המילוי מהמקפיא
  7. מחלקים את הבצק לחתיכות של בערך 50-60 גרם, משטחים על גבי היד ומכניסים באמצע את הממרח שהקפאנו, מגלגלים לעיגול ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. את העוגיות הניחו עם רווחים גדולים בגלל שהן ישתטחו באפייה!
  8. מכניסים לאפייה על 170 מעלות חום עליון תחתון למשך 16-18 דקות. העוגיות יוצאות רכות ולכן מצננים היטב ונוגסים באושר!

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן