אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס במילויים שונים

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

12 עוגיות גדולות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

זה בוודאות העוגיות שוקולד צ'יפס הכי מושלמות שיש! קראנצ'יות מבחוץ ורכות מבפנים, במילוי נוטלה וחמאת בוטנים עם מלא שוקולד ובלונדי! אני מאוהבת בהן

מרכיבים:

  • 2 כוסות קמח
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • חצי כפית מלח
  • 130 גרם חמאה רכה
  • כוס סוכר חום כהה
  • חצי כוס סוכר לבן
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • חצי כפית תמצית וניל
  • מלא שוקולד צ'יפס + בלונדי קצוץ
  • למילוי: 12 כפות נוטלה \ 12 כפות חמאת בוטנים\ ממרח אחר שתרצו

אופן הכנה:

  1. למיקסר עם וו גיטרה מכניסים סוכרים וחמאה ומערבלים היטב במהירות נמוכה. מוסיפים ביצה, חלמון ותמצית וניל. מערבלים היטב עד שנוצרת תערובת אחידה. מנפים פנימה קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומעבדים על מהירות נמוכה רק עד שהחומרים נטמעים ונוצרת בלילה אחידה
  2. מוסיפים שוקולד ציפס אני שמתי בערך 100 גרם וגם חצי טבלת בלונדי, מערבבים את השוקולד פנימה עם כף
  3. מכניסים את הבצק מכוסה למקרר
  4. בינתיים: על גבי תבנית מניחים כפות של נוטלה או חמאת בוטנים או ממרח אחר שאתם אוהבים ומכניסים להקפאה
  5. אחרי 30 דקות מוציאים את הבצק מהמקרר ואת המילוי מהמקפיא
  6. מחלקים את הבצק לחתיכות של בערך 50-60 גרם, משטחים על גבי היד ומכניסים באמצע את הממרח שהקפאנו, מגלגלים לעיגול ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. את העוגיות הניחו עם רווחים גדולים בגלל שהעוגיות ישתטחו באפייה!
  7. מכניסים לאפייה על 170 מעלות חום עליון תחתון למשך 16-18 דקות. העוגיות יוצאות רכות, מצננים היטב ונוגסים באושר!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

דילוג לתוכן