אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לממרח פסטו בזיליקום ביתי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

צנצנת אחת

שיתוף המתכון

יצאתי אל הגינה וזה הכה בי- שיח הבזיליקום נהפך עצום! עבר בערך שבוע עד שהחלטתי לעשות מעשה, לקטוף את הבזיליקום, להפריד את העלים ולהכין את הממרח הנצחי פסטו בזיליקום. הכנתי לכם מתכון מפורט איך להכין בזיליקום ביתי מושלם שמשתלב כמעט עם כל דבר ובמיוחד ברוטב לפסטה. (מתכון לפסטה פסטו)

מרכיבים:

  • 3 כוסות של עלי בזיליקום נקיים ושטופים
  • 3 שיני שום
  • חצי כוס שמן זית
  • 30 גרם אגוזי מלך \ צנוברים
  • 30 גרם גבינת פרמז’ן מגוררת
  • מלח

אופן הכנה:

השיטה הקלאסית להכנת הפסטו היא עם מכתש ועלי- מכניסים את המצרכים, כותשים אותם בעזרת המכתש והעלי לממרח לא דק מדי והפסטו מוכן

השיטה הקלה יותר היא במעבד המזון, ובכל מקרה שיטת ההכנה זהה:

1. אל מעבד המזון עם להב פלדה נכניס שיני שום קלופות, אגוזי מלך או צנוברים (אני מעדיפה את הטעם של אגוזי המלך), גבינת פרמז’ן ומלח ונתחיל לעבד לממרח.
2. נוסיף את עלי הבזיליקום ונתחיל לזלף את שמן הזית לאט פנימה. את עלי הבזיליקום נכניס יחסית בסוף אחרת עיבוד יתר גורם לממרח להפוך שחור ולא ירוק

  • המתכון לפסטה פסטו נמצא כאן
  • הממרח נשמר במקרר עד שלושה שבועות

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 1

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן