אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
סלמון בתנור בקראסט פריך

מתכון לדג סלמון בקראסט פריך

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

שיתוף המתכון

זו המנה הנצחית מבחינתי. אני תמיד אהנה מדג סלמון עסיסי, נימוח עם רוטב מתקתק וקראסט פריך. מר פלפל שלי שזו המנה שהוא מכין לי תמיד, הכין לכם מתכון עם הזיגוג המושלם ועם הנחיות מדויקות איך להכין דג סלמון בצורה המושלמת.

מרכיבים:

  • 4 חתיכות פילה סלמון
  • 3 שיני שום כתוש
  • כפית חרדל
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות צ’ילי מתוק
  • 2 כפות סילאן
  • כף מים
  • מלח, פלפל, סוכר
  • כף רכז רימונים
  • מיץ לימון מלימון אחד
  • תערובת פיצוחים אפשר להשתמש בכל מה שרוצים: בוטנים, אגוזי מלך, שקדים
  • כוסברה קצוצה דק

אופן הכנה:

  1. בקערה נערבב את כל חומרי הרוטב היטב. נטעם ונתקן טעמים
  2. בתבנית נניח את הדג ונשפוך את הרוטב מעל. ניתן לדג להישאר במרינדה בערך חצי שעה – שעה. אפשר גם יותר.
  3. נחמם תנור ל200 מעלות
  4. נניח את הדג בתבנית מתאימה לתנור ונפזר מעליו בצורה אחידה את הקראסט שיצרנו. אפשר להשתמש בכל סוגי הפיצוחים שתרצו, מומלץ לקצוץ את הפיצוחים אבל לא דק מדי כך שיורגשו. נערבב אותם יחד עם הכוסברה
  5. נכניס את הדג לתנור למשך 8-12 דקות.

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 1

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן