אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

סלמון בתנור בקראסט פריך

מתכון לדג סלמון בקראסט פריך

זו המנה הנצחית מבחינתי. אני תמיד אהנה מדג סלמון עסיסי, נימוח עם רוטב מתקתק וקראסט פריך. מר פלפל שלי שזו המנה שהוא מכין לי תמיד, הכין לכם מתכון עם הזיגוג המושלם ועם הנחיות מדויקות איך להכין דג סלמון בצורה המושלמת.

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 4 חתיכות פילה סלמון
  • 3 שיני שום כתוש
  • כפית חרדל
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות צ'ילי מתוק
  • 2 כפות סילאן
  • כף מים
  • מלח, פלפל, סוכר
  • כף רכז רימונים
  • מיץ לימון מלימון אחד
  • תערובת פיצוחים אפשר להשתמש בכל מה שרוצים: בוטנים, אגוזי מלך, שקדים
  • כוסברה קצוצה דק

שלבי הכנה

  1. בקערה נערבב את כל חומרי הרוטב היטב. נטעם ונתקן טעמים
  2. בתבנית נניח את הדג ונשפוך את הרוטב מעל. ניתן לדג להישאר במרינדה בערך חצי שעה – שעה. אפשר גם יותר.
  3. נחמם תנור ל200 מעלות
  4. נניח את הדג בתבנית מתאימה לתנור ונפזר מעליו בצורה אחידה את הקראסט שיצרנו. אפשר להשתמש בכל סוגי הפיצוחים שתרצו, מומלץ לקצוץ את הפיצוחים אבל לא דק מדי כך שיורגשו. נערבב אותם יחד עם הכוסברה
  5. נכניס את הדג לתנור למשך 8-12 דקות.

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן