שנים שהטעם של הטבית לא עוזב אותי. זה טעם שגדלתי עליו, ריח שאי אפשר לעמוד בפניו והאוכל המושלם בשבילי! אחרי הרבה שיחות טלפון לאמא שלי וחפירות על איך, מה להוסיף, מתי להוסיף ותהיות האם אוכל לשחזר את המתכון העיראקי המושלם, זה קרה! הכנתי טבית עיראקי מדהים מדהים מדהים. כמה מילים רגע לפני: הטבית העיראקי האמיתי מתחיל בעוף שלם ממולא בחלקי פנים, בדרך כלל קורקבנים, אבל אני החלטתי לעשות את הגרסה הפשוטה יותר וגם ה-‘ישראלית’ יותר. לכל משפחה יש את הטבית שלה. יש כאלו שאוהבים את האורז רך ודביק יותר, יש כאלו שלא אוהבים, יש תבלינים שונים שמשתמשים בהם בכל בית ויש כמובן את תערובת הבהרט שמשתנה מעט…אחרי שתכינו פעם או פעמיים תדעו מה כדאי יותר ומה פחות ואיך אתם מעדיפים את הטבית שלכם! בכל מקרה, קבלו את הסיר שבטוח תרצו אצלכם בשבת הקרובה!
מאפה האלים בגרסה משודרגת
מנה קלילה קלה ומרשימה שמכינים באמת בחמש דקות, מינימום מצרכים וזה יוצא כל כך טעים!