תדמיינו את זה: קריספי מבחוץ, תפוח אדמה רך מבפנים ובשר נימוח ומתובל שמופיע כהפתעה באמצע. קובה היא דבר מיוחד במינו והקובה הזאת ספציפית שמשלבת מעטפת תפוחי אדמה רכים עם בשר מושלם נותנת תוצאה של קסם…המתכון לקובה הזו הגיע אליי מנירית היקרה, בת הזוג של גיסי, שהעניקה לי במתנה ספר מתכונים עיראקיים של סבתה. הספר, שכתבה בעמל רב, מתכון אחרי מתכון אמא של נירית, תמר (הבת של רבקה) משלב מתכונים רבים מהמטבח העיראקי תוך כדי סיפור החיים של סבתה וכמובן זיכרונות מהמטבח שלה. אני כל כך שמחה שהספר הגיעה אליי וזכיתי לראות את המתכונים של סבתא רבקה. הספר הוא מתנה מיוחדת שתמר עבדה עליה המון זמן כדי לכתוב מתכון אחרי מתכון ולהעניק את הספר לבני המשפחה כדי שהמתכונים ישארו לנצח. אני בחרתי להכין את הקובה הטעימה הזו. המתכון המקורי עם חזה עוף ואני שיניתי לבשר בקר, מצרפת במתכון גם את המתכון המקורי.
מאפה האלים בגרסה משודרגת
מנה קלילה קלה ומרשימה שמכינים באמת בחמש דקות, מינימום מצרכים וזה יוצא כל כך טעים!
היה אתגר ממש, עבודה קשה
תודה על המתכון🙏אני חולה על קובה פותתה, למדתי כאן שצריך לייבש על נייר סופג, מה שלא עשיתי והתפרקו לי. ⚘