אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון למיני צ’ורוס

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

30 יחידות

שיתוף המתכון

החג המהמם הזה כמעט מגיע אל סיומו, אבל את המאכלים שלו פשוט אי אפשר להפסיק לאכול! אם אתם כמונו עדיין בעיצומו של החג ומארחים היום או מחר, יש לנו מתכון מהמם בשבילכם ☆ צ’ורוס קטנים ושמנמנים שמגישים עם מלא ריבת חלב ומנשנשים בלי הפסקהההה ☆ זה כל כך טעים!!!

מרכיבים:

  • 100 גרם חמאה
  • 1 כוס מים (240 מ”ל)
  • 2 כפות סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס קמח לבן (140 גרם)
  • סוכר לבן לציפוי
  • ריבת חלב ושוקולד להגשה

אופן הכנה:

  1. בסיר בינוני שמים חמאה, מים, סוכר ווניל ומרתיחים עד שהחמאה נמסה לגמרי והנוזלים מבעבעים
  2. מנמיכים לאש בינונית ומוסיפים את הקמח בבת אחת. מערבבים במהירות עם כף עץ עד שהבצק נפרד מהדפנות. זה לוקח בערך 3 דקות
  3. מעבירים את הבצק לקערה עם וו גיטרה ומערבלים במהירות איטית במשך דקה כדי שהבצק יתקרר מעט
  4. מתחילים להוסיף בהדרגה את הביצים, בכל פעם ביצה אחת ומערבלים עד שאין נטמעות לחלוטין
  5. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנטר משוננת
  6. מחממים סיר עם שמן עמוק לטיגון. בעזרת סכין משומנת מזלפים עם השקית אל תוך השמן וחותכים את הצ’ורוס בצורה שרוצים אל תוך השמן. מחכים שהצ’ורוס יתנפחו ויוזהבו.
  7. מוציאים ישר לקערית עם סוכר וקינמון ומצפים מכל הכיוונים. מגישים עם ריבת חלב או שוקולד

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 2

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן