אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון למיני צ’ורוס

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

30 יחידות

שיתוף המתכון

החג המהמם הזה כמעט מגיע אל סיומו, אבל את המאכלים שלו פשוט אי אפשר להפסיק לאכול! אם אתם כמונו עדיין בעיצומו של החג ומארחים היום או מחר, יש לנו מתכון מהמם בשבילכם ☆ צ’ורוס קטנים ושמנמנים שמגישים עם מלא ריבת חלב ומנשנשים בלי הפסקהההה ☆ זה כל כך טעים!!!

מרכיבים:

  • 100 גרם חמאה
  • 1 כוס מים (240 מ”ל)
  • 2 כפות סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס קמח לבן (140 גרם)
  • סוכר לבן לציפוי
  • ריבת חלב ושוקולד להגשה

אופן הכנה:

  1. בסיר בינוני שמים חמאה, מים, סוכר ווניל ומרתיחים עד שהחמאה נמסה לגמרי והנוזלים מבעבעים
  2. מנמיכים לאש בינונית ומוסיפים את הקמח בבת אחת. מערבבים במהירות עם כף עץ עד שהבצק נפרד מהדפנות. זה לוקח בערך 3 דקות
  3. מעבירים את הבצק לקערה עם וו גיטרה ומערבלים במהירות איטית במשך דקה כדי שהבצק יתקרר מעט
  4. מתחילים להוסיף בהדרגה את הביצים, בכל פעם ביצה אחת ומערבלים עד שאין נטמעות לחלוטין
  5. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנטר משוננת
  6. מחממים סיר עם שמן עמוק לטיגון. בעזרת סכין משומנת מזלפים עם השקית אל תוך השמן וחותכים את הצ’ורוס בצורה שרוצים אל תוך השמן. מחכים שהצ’ורוס יתנפחו ויוזהבו.
  7. מוציאים ישר לקערית עם סוכר וקינמון ומצפים מכל הכיוונים. מגישים עם ריבת חלב או שוקולד

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן