מתכון לכדורי בטטה במילוי מוצרלה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

8-10 קציצות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

נשנוש מושלם לארוחת ערב או למנת פתיחה, קל להכנה והכי כיף כשצריך להביא משהו לאירוח חלבי. לביבות בטטה רכות וקריספיות במילוי גבינת מוצרלה

מרכיבים:

  • 1 בטטה גדולה
  • רבע כוס קמח לבן
  • מלח
  • פלפל
  • ביצה
  • 50 גרם גבינת מוצרלה / צהובה
  • כוס פירורי לחם

אופן הכנה:

  1. תחילה נקלוף את הבטטה ונבשל אותה במים עד שהיא רכה לחלוטין. נוציא למסננת ונמעך לפירה רך
  2. נוסיף לבטטה קמח, מלח ופלפל, וביצה ונערבב היטב עד שתיווצר בלילה רכה אך לא מדי. אם חסר קמח הוסיפו עד שהבלילה תתקשה מעט. נכניס את הקערה למקרר למשך חצי שעה
  3. נוציא את הקערה ובעזרת ידיים רטובות נתחיל ליצור כדורים שבתוכם נטמיע מוצרלה ונסגור היטב
  4. נצפה כל כדור בפירורי לחם ונניח על תבנית עם נייר אפייה. נרסס בספריי שמן היטב ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20 דקות. מומלץ להפוך את הכדורים כדי שיעשו זהובים משני הצדדים

טיפים

  • מומלץ להגיש מיד
  • מומלץ להגיש לצד מטבל שמנת חמוצה
  • ניתן להשתמש בגבינה צהובה רגילה

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן