אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

כדורי בטטה במילוי מוצרלה

מתכון לכדורי בטטה במילוי מוצרלה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

12 יחידות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

נשנוש מושלם לארוחת ערב או למנת פתיחה, קל להכנה והכי כיף כשצריך להביא משהו לאירוח חלבי. לביבות בטטה רכות וקריספיות במילוי גבינת מוצרלה

מרכיבים:

  • 2  בטטות גדולות
  • כוס ורבע קמח לבן
  • מלח
  • פלפל
  • ביצה
  • 150 גרם מוצרלה חתוכה לקוביות

לציפוי:

  • כוס פירורי לחם
  • 2 ביצים טרופות

אופן הכנה:

  1. את הבטטות נשטוף היטב עם הקליפה ונכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך לפחות 45 דקות עד שעה ועד שהבטטות רכות לחלוטין
  2. נוציא את הבטטות מהתנור, נקלף אותן ונעביר לקערה. נערבב את הבטטות עם קמח, מלח, פלפל וביצה. את הקמח נוסיף בהדרגה כדי לראות אם יש צורך בעוד. הבלילה צריכה להיות רכה.
  3. נכניס את הקערה למקרר לחצי שעה, ככה יהיה לנו יותר נוח לעבוד עם הבלילה
  4. נוציא את הקערה ובעזרת ידיים רטובות נתחיל ליצור כדורים שבתוכם נטמיע כדור מוצרלה ונסגור היטב
  5. נצפה כל כדור בביצה ופירורי לחם ונניח על תבנית עם נייר אפייה או במכשיר טיגון ללא שמן. נרסס את הכדורים במעט שמן משני הצדדים. נאפה עד להזהבה

טיפים

  • מומלץ להגיש מיד
  • ניתן להכין בטיגון, בסיר טיגון ללא שמן או בתנור. בשלושת הדרכים מומלץ לרסס שמן על הכדורים
  • מומלץ להגיש לצד מטבל שמנת חמוצה
  • ניתן להשתמש בגבינה צהובה רגילה

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן