אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לתבשיל דג וירקות בקארי אדום

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

המנה הזו כל כך קלה להכנה, בלי הרבה מאמץ ובעיקר עושה חשק עז לטוס למזרח. לא דרושים הרבה מצרכים ועיקר הטעם מתבסס על הקארי האדום וקרם הקוקוס. קבלו מנה קלה שתעשה לכם טוב,

מרכיבים:

  • 1 בטטה בינונית
  • 1 כרובית מפורקת לפרחים
  • 1 ברוקולי מפורק לפרחים
  • 3-4 חתיכות פילה דג מסוג אמנון\דניס\לברק
  • 2 כפות ממרח קארי אדום
  • 1 פחית קרם קוקוס (400 מ”ל)
  • כוס מים
  • מלח, פלפל שחור גרוס

לגרסה הטבעונית:

הסירו את הדג מהתבשיל ותקבלו תבשיל ירקות בקארי אדום טעים ומושלם

אופן הכנה:

  1. נחמם תנור ל180 מעלות. על תבנית עם נייר אפייה נסדר את הכרובית, ברוקולי ובטטה נבזוק מעט שמן זית מעליהם יחד עם מלח (עדיף מלח ים אטלנטי) ופלפל שחור גרוס. נערבב היטב את הירקות בתבנית כדי שכולם יצופו בשמן ותבלינים. נכניס את התבנית לתנור ונאפה את הירקות בערך 25 דקות או עד שהם מוזהבים ורכים.
  2. בסיר נחמם 2 כפות ממרח קארי אדום, נוסיף קרם קוקוס, נוסיף כוס מים ונערבב היטב. נביא את הרוטב לרתיחה ונתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
  3. על משטח העבודה נחתוך את פילה הדג לחתיכות. כל פילה בערך ל3-4 חתיכות
  4. בשלב הזה נוסיף את הירקות המבושלים לרוטב, נוסיף את חתיכות הדג, נסגור את המכסה ונבשל 15-25 דקות, עד שהדג מוכן.
  • מומלץ להגיש את המנה לצד אורז לבן או מלא

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן