אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

בראוניז ללא גלוטן

מתכון לבראוניז שחיתות ללא גלוטן

יש מתכונים שאני לא מבינה למה אני נזכרת בהם רק בפסח, כי הם פשוט מדהימים לכל השנה! קבלו מתכון לבראוניז מושחת, מלא שוקולד וללא גלוטן

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה
  • רבע כוס סוכר לבן
  • רבע כוס סוכר חום דמררה
  • כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים גדולות
  • רבע כוס אבקת קקאו
  • 3 כפות קורנפלור
  • רבע כפית מלח ים אטלנטי

שלבי הכנה

  1. בתוך קערה עמידה לחום על גבי סיר עם מים חמים (בן מארי) נמיס 200 גרם שוקולד מריר וחמאה. ניתן להמיס גם במיקרוגל.
  2. נערבב ונוסיף לקערת השוקולד והחמאה שנמסו סוכר חום, סוכר לבן, תמצית וניל וביצים. נטרוף היטב עד להיטמעות מוחלטת.
  3. נוסיף את הקורנפלור, הקקאו ונערבב היטב רק עד להיטמעות החומרים ולא מעבר לכך.
  4. נשמן מעט תבנית בחמאה ונניח מעליה נייר אפייה כך שבחילוץ הבראוניז יהיה לנו קל יותר. נעביר את התערובת אל התבנית. אפשר לפזר מטבעות השוקולד\ שוקולד צ'יפס מלמעלה. נפזר מלח מלמעלה
  5. נכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות חום עליון תחתון למשך 25 דקות או עד שקיסם יוצא לח בלבד.
  • הבראוניז יוצאים מהתנור רכים וזה בסדר. תנו להם להצטנן היטב עד שתחתכו
  • ממליצה לפני החיתוך להכניס את הבראוניז למקרר למשך חצי שעה-שעה
  • הבראוניז נשמרים היטב בקופסה במקרר

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Sapir

המתכון המושלם!

Bookmark (1)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן