1. תחילה בעזרת פטיש שניצל נדקק את חזה העוף כמה שניתן
2. בפוד פרוססור או בלנדר נטחן את הסניידרס עד שנקבל מרקם טחון גס. נערבב את הסניידרס עם פירורי הלחם. היחסים בין פירורי הלחם לסניידרס תלויים בכם אני אוהבת בערך 60 אחוז סניידרס 40 אחוז פירורי לחם
3. נערבב עם קערת הביצים עם חרדל, מלח, פלפל, וקצת פפריקה
4. ניקח כל חתיכת שניצל, נטבול בקמח, נעביר לקערת הביצים לציפוי ומשם אל הקערה עם תערובת פירורי הלחם והסניידרס עד לציפוי מלא
5. נטגן את השניצלים בשמן עמוק עד להזהבה
טיפים
- כדאי להוסיף צ’אנקים של סניידרס פשוט לשבור ידנית או עם פטיש שניצל חתיכות של סניידרס, זה טעים!
- אפשר להשתמש בכל חטיף אחר שנראה לכם מתאים לציפוי השניצל אם רוצים גרסה לא חלבית! ביסלי גריל הכי מתאים
- הטמפרטורה הטובה ביותר לטיגון שניצל היא 170 מעלות. בדקו בעזרת מד טמפ’ כל הזמן את השמן כדי שלא תשרפו את השניצל
- מומלץ להגיש חם
- אם לא תרצו להגיש ישר, לפני הטיגון הקפיאו את השניצלים והוציאו להפשרה כשתרצו לטגן ולהגיש