אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לשניצל בציפוי מטורף

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

20 שניצלים

שיתוף המתכון

טוב תקשיבו, זה הדבר, הכי מטורף שהכנתי בעולם! שניצל קריספי בטירוף, בציפוי של החטיף השחיתותי והטעים שיש- סניידרס בטעם חרדל ודבש! המתכון הזה יכול להיות גם עם ציפוי ביסלי גריל או דוריטוס, אבל בעיניי זה הציפוי הכי מטורף שתטעמו!

מרכיבים:

  • קילו חזה עוף שניצל / פילה עוף
  • שקית חטיף סניידרס בטעם חרדל ודבש
  • כוס פירורי לחם מוזהבים
  • קערת קמח
  • קערת ביצים טרופות
  • 2 כפות חרדל
  • כף פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

1. תחילה בעזרת פטיש שניצל נדקק את חזה העוף כמה שניתן

2. בפוד פרוססור או בלנדר נטחן את הסניידרס עד שנקבל מרקם טחון גס. נערבב את הסניידרס עם פירורי הלחם. היחסים בין פירורי הלחם לסניידרס תלויים בכם אני אוהבת בערך 60 אחוז סניידרס 40 אחוז פירורי לחם

3. נערבב עם קערת הביצים עם חרדל, מלח, פלפל, וקצת פפריקה

4. ניקח כל חתיכת שניצל, נטבול בקמח, נעביר לקערת הביצים לציפוי ומשם אל הקערה עם תערובת פירורי הלחם והסניידרס עד לציפוי מלא

5. נטגן את השניצלים בשמן עמוק עד להזהבה

טיפים

  • כדאי להוסיף צ’אנקים של סניידרס פשוט לשבור ידנית או עם פטיש שניצל חתיכות של סניידרס, זה טעים!
  • אפשר להשתמש בכל חטיף אחר שנראה לכם מתאים לציפוי השניצל אם רוצים גרסה לא חלבית! ביסלי גריל הכי מתאים
  • הטמפרטורה הטובה ביותר לטיגון שניצל היא 170 מעלות. בדקו בעזרת מד טמפ’ כל הזמן את השמן כדי שלא תשרפו את השניצל
  • מומלץ להגיש חם
  • אם לא תרצו להגיש ישר, לפני הטיגון הקפיאו את השניצלים והוציאו להפשרה כשתרצו לטגן ולהגיש

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

טוסט מוקרם כמו בנאפיס

אין מנה יותר נוסטלגית מטוסט מוקרם כמו בנאפיס! מנה שזורקת אותי שנים אחורה, קלה להכנה

לחמניות בזיגוג דבש

שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי

כרישה ממולאת

סיר טעים, צמחוני וטבעוני, שמתאים לכולם! הכרישה מקבלת זיגוג עדין מרוטב הרימונים והסילאן והטעם שמתקבל

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן