אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון למרק עדשים ירוקות חורפי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

נכון שאין על מרק מושלם בימים חורפיים שכאלו? מרק עדשים רותח עם מלא אטריות ותוספת לימון שתעיף את המרק שלכם לעולמות אחרים….

מרכיבים:

  • 2 בצלים גדולים
  • 2 גזרים
  • 4 גבעולי סלרי כולל העלים
  • 3 תפוחי אדמה בינוניים
  • 300 גרם עדשים ירוקות
  • כף כמון
  • כף כורכום
  • כף אבקת מרק עוף
  • 3 שיני שום
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

  1. אל סיר גדול עם מעט שמן נכניס בצל לטיגון קל, נוסיף גזר שחתוך לקוביות, תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות, וסלרי חתוך. ניתן לירקות להתרכך במשך 5 דקות לפחות
  2. נוסיף את העדשים ו7 כוסות מים ונביא לרתיחה
  3. ננמיך את האש, נוסיף את התיבול חוץ מהלימון ונבשל במשך שעה לפחות או עד שהעדשים רכות
  4. נתקן תיבול, נוסיף מיץ לימון ונגיש
  • מומלץ להגיש את המרק עם אטריות
  • המרק נשמר היטב במקרר

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן