אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון למרק עדשים ירוקות חורפי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

נכון שאין על מרק מושלם בימים חורפיים שכאלו? מרק עדשים רותח עם מלא אטריות ותוספת לימון שתעיף את המרק שלכם לעולמות אחרים….

מרכיבים:

  • 2 בצלים גדולים
  • 2 גזרים
  • 4 גבעולי סלרי כולל העלים
  • 3 תפוחי אדמה בינוניים
  • 300 גרם עדשים ירוקות
  • כף כמון
  • כף כורכום
  • כף אבקת מרק עוף
  • 3 שיני שום
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

  1. אל סיר גדול עם מעט שמן נכניס בצל לטיגון קל, נוסיף גזר שחתוך לקוביות, תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות, וסלרי חתוך. ניתן לירקות להתרכך במשך 5 דקות לפחות
  2. נוסיף את העדשים ו7 כוסות מים ונביא לרתיחה
  3. ננמיך את האש, נוסיף את התיבול חוץ מהלימון ונבשל במשך שעה לפחות או עד שהעדשים רכות
  4. נתקן תיבול, נוסיף מיץ לימון ונגיש
  • מומלץ להגיש את המרק עם אטריות
  • המרק נשמר היטב במקרר

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 0 / 5. כמות דירוגים 0

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן