אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון למאפה שמרים רך במילוי תרד וגבינות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

תבנית גדולה

שיתוף המתכון

כשבאלכם מאפה שמרים טעים, עם בצק רך, מילוי עשיר אבל כזה שלא מצריך יותר מדי התעסקות – זה המתכון המושלם עבורכם!

מרכיבים:

  • 500 גרם קמח לבן
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 ביצה
  • 2 כפות סוכר
  • חצי כף מלח
  • כוס מים פושרים

למילוי:

  • חבילת תרד שטוף וקצוץ
  • 100-150 גרם בולגרית
  • 100 גרם גבינה צהובה
  • ביצה
  • 3 כפות קוטג’
  • פלפל שחור

אופן הכנה:

  1. את מרכיבי הבצק מלבד המלח נכניס לפי הסדר למיקסר עם וו לישה. את המים נוסיף בהדרגה. נתחיל ללוש עד להיווצרות בצק רך ונעים, נוסיף את המלח ונמשיך ללוש לעוד מספר דקות עד שהבצק נמתח ונעים.
  2. נכסה בניילון ומגבת את הבצק ונניח להתפחה במקום חמים למשך שעה – שעה וחצי.
  3. נוציא את הבצק מהתפחה ונוציא לו את כל האוויר
  4. בקערה נערבב את מרכיבי המילוי
  5. את הבצק נוציא אל משטח מקומח, נרדד למלבן גדול מאוד לעובי של בערך 1 סנטימטר. חשוב שהבצק לא יהיה רך מדי כדי שיתקבלו שבלולים שמנמנים במיוחד
  6. נמרח על הבצק לכל אורכו ורוחבו מהמילוי ונגלגל. נחתוך לשבלולים בעובי של בערך 3 ס”מ. נסדר את השבלולים בתבנית משומנת
  7. נמרח מעל המאפה ביצה, ונכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 30-40 דקות או עד להזהבה

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 1

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן