כמה אני מתגעגעת לשבת במסעדה אסיאתית טובה, אין לכם מושג! הבנתי שאני חייבת להכין את המנה שאני הכי אוהבת להזמין – בבית. אחרי כמה נסיונות הגעתי למנה המושלמת… מוקפץ כמו במסעדות! נודלס עם חזה עוף ברוטב קארי ירוק, קרם קוקוס וחמאת בוטנים. מוקפץ שיזרוק אותכם ישר לחוף בתאילנד… אתם לא מאמינים כמה מושלם זה יוצא. ככה תכינו בקלות כולל וידאו עם כל שלבי ההכנה
נראה טוב!!!
האם מדובר בחמאת בוטנים ללא סוכר?
בנוסף, האם ניתן להחליף את האטריות בשבבי אורז?