אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לעוגיות סמור’ס שוקולד צ’יפס

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

13 עוגיות ענקיות

שיתוף המתכון

ל”ג בעומר בפתח וזו סיבה ממש ממש טובה לאכול מרשמלו! את הקינוח האמריקאי האולטימטיבי, סמור’ס, כולנו מכירים, אז למה לא להכין עוגיות סמור’ס שוקולד צ’יפס? שלמות! עוגיות שוקולד צ’יפס קריספיות מבחוץ, רכות מבפנים ועם תוספת של מרשמלו רך ופתי בר שמוסיף קראנץ’ מושלם

מרכיבים:

  • 2 כוסות קמח
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • חצי כפית מלח
  • 130 גרם חמאה רכה
  • כוס סוכר חום כהה
  • חצי כוס סוכר לבן
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • חצי כפית תמצית וניל
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ /שוקולד צ׳יפס
  • 3 עוגיות פתי בר
  • מרשמלו

אופן הכנה:

  1. למיקסר עם וו גיטרה נכניס סוכרים וחמאה ונערבל היטב במהירות נמוכה. נוסיף ביצה, חלמון ותמצית וניל. נערבל היטב עד שנוצרת תערובת אחידה.
  2. ננפה פנימה קמח, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח ונעבד על מהירות נמוכה רק עד שהחומרים נטמעים ונוצרת בלילה אחידה
  3. נוסיף לבצק העוגיות שוקולד קצוץ, פתי בר שפוררנו גס ונערבב פנימה עם כף
  4. נכסה את בצק העוגיות ונכניס למקרר למשך חצי שעה לפחות
  5. נוציא את בצק העוגיות ונתחיל ליצור כדורים שמנמנים. נניח על תבנית עם נייר אפייה, ניצור שקע בכל עוגיה ונניח חצי מרשמלו. נעצב את העוגיה כך שהמרשמלו מציץ מלמעלה ומכוסה בצדדים. נפזר למעלה עוד שוקולד קצוץ. מומלץ להניח את העוגיות במרווחים גדולים זו מזו. העוגיות נכנסות לתנור בצורת כדור אך החום יגרום להן להשתטח ולהתרחב
  6. נאפה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות בחום עליון תחתון למשך 16 דקות. העוגיות יוצאות רכות. נצנן ונגיש אותן

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

מאפה האלים בגרסה משודרגת

מנה קלילה קלה ומרשימה שמכינים באמת בחמש דקות, מינימום מצרכים וזה יוצא כל כך טעים!

לחם שום תלושותי

אני קוראת למתכון הזה: פחמימה מנחמת. לחם שום תלושותי שפשוט כיף לאכול, מלא בטעם והכי

חמוצים מהירים

זו צנצנת שאני ממליצה להכין בכל סופ”ש כך שהיא תישאר במקרר לכל השבוע. חמוצים מהירים

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן