אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לעוגיות סמור'ס שוקולד צ'יפס

ל"ג בעומר בפתח וזו סיבה ממש ממש טובה לאכול מרשמלו! את הקינוח האמריקאי האולטימטיבי, סמור'ס, כולנו מכירים, אז למה לא להכין עוגיות סמור'ס שוקולד צ'יפס? שלמות! עוגיות שוקולד צ'יפס קריספיות מבחוץ, רכות מבפנים ועם תוספת של מרשמלו רך ופתי בר שמוסיף קראנץ' מושלם

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • 2 כוסות קמח
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • חצי כפית מלח
  • 130 גרם חמאה רכה
  • כוס סוכר חום כהה
  • חצי כוס סוכר לבן
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • חצי כפית תמצית וניל
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ /שוקולד צ׳יפס
  • 3 עוגיות פתי בר
  • מרשמלו

שלבי המתכון צולמו בוידאו לרשתות החברתיות

למעבר לוידאו

שלבי הכנה

  1. למיקסר עם וו גיטרה נכניס סוכרים וחמאה ונערבל היטב במהירות נמוכה. נוסיף ביצה, חלמון ותמצית וניל. נערבל היטב עד שנוצרת תערובת אחידה.
  2. ננפה פנימה קמח, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח ונעבד על מהירות נמוכה רק עד שהחומרים נטמעים ונוצרת בלילה אחידה
  3. נוסיף לבצק העוגיות שוקולד קצוץ, פתי בר שפוררנו גס ונערבב פנימה עם כף
  4. נכסה את בצק העוגיות ונכניס למקרר למשך חצי שעה לפחות
  5. נוציא את בצק העוגיות ונתחיל ליצור כדורים שמנמנים. נניח על תבנית עם נייר אפייה, ניצור שקע בכל עוגיה ונניח חצי מרשמלו. נעצב את העוגיה כך שהמרשמלו מציץ מלמעלה ומכוסה בצדדים. נפזר למעלה עוד שוקולד קצוץ. מומלץ להניח את העוגיות במרווחים גדולים זו מזו. העוגיות נכנסות לתנור בצורת כדור אך החום יגרום להן להשתטח ולהתרחב
  6. נאפה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות בחום עליון תחתון למשך 16 דקות. העוגיות יוצאות רכות. נצנן ונגיש אותן

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (1)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן