אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לעוגיות סמור’ס שוקולד צ’יפס

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

13 עוגיות ענקיות

שיתוף המתכון

ל”ג בעומר בפתח וזו סיבה ממש ממש טובה לאכול מרשמלו! את הקינוח האמריקאי האולטימטיבי, סמור’ס, כולנו מכירים, אז למה לא להכין עוגיות סמור’ס שוקולד צ’יפס? שלמות! עוגיות שוקולד צ’יפס קריספיות מבחוץ, רכות מבפנים ועם תוספת של מרשמלו רך ופתי בר שמוסיף קראנץ’ מושלם

מרכיבים:

  • 2 כוסות קמח
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • חצי כפית מלח
  • 130 גרם חמאה רכה
  • כוס סוכר חום כהה
  • חצי כוס סוכר לבן
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • חצי כפית תמצית וניל
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ /שוקולד צ׳יפס
  • 3 עוגיות פתי בר
  • מרשמלו

אופן הכנה:

  1. למיקסר עם וו גיטרה נכניס סוכרים וחמאה ונערבל היטב במהירות נמוכה. נוסיף ביצה, חלמון ותמצית וניל. נערבל היטב עד שנוצרת תערובת אחידה.
  2. ננפה פנימה קמח, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח ונעבד על מהירות נמוכה רק עד שהחומרים נטמעים ונוצרת בלילה אחידה
  3. נוסיף לבצק העוגיות שוקולד קצוץ, פתי בר שפוררנו גס ונערבב פנימה עם כף
  4. נכסה את בצק העוגיות ונכניס למקרר למשך חצי שעה לפחות
  5. נוציא את בצק העוגיות ונתחיל ליצור כדורים שמנמנים. נניח על תבנית עם נייר אפייה, ניצור שקע בכל עוגיה ונניח חצי מרשמלו. נעצב את העוגיה כך שהמרשמלו מציץ מלמעלה ומכוסה בצדדים. נפזר למעלה עוד שוקולד קצוץ. מומלץ להניח את העוגיות במרווחים גדולים זו מזו. העוגיות נכנסות לתנור בצורת כדור אך החום יגרום להן להשתטח ולהתרחב
  6. נאפה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות בחום עליון תחתון למשך 16 דקות. העוגיות יוצאות רכות. נצנן ונגיש אותן

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 1

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

עוף בדבש בתבנית אחת

זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן