אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לעוגיות סמור'ס שוקולד צ'יפס

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

13 עוגיות ענקיות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

ל"ג בעומר בפתח וזו סיבה ממש ממש טובה לאכול מרשמלו! את הקינוח האמריקאי האולטימטיבי, סמור'ס, כולנו מכירים, אז למה לא להכין עוגיות סמור'ס שוקולד צ'יפס? שלמות! עוגיות שוקולד צ'יפס קריספיות מבחוץ, רכות מבפנים ועם תוספת של מרשמלו רך ופתי בר שמוסיף קראנץ' מושלם

מרכיבים:

  • 2 כוסות קמח
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • חצי כפית מלח
  • 130 גרם חמאה רכה
  • כוס סוכר חום כהה
  • חצי כוס סוכר לבן
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • חצי כפית תמצית וניל
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 5 עוגיות פתי בר
  • מרשמלו

אופן הכנה:

  1. למיקסר עם וו גיטרה נכניס סוכרים וחמאה ומערבלים היטב במהירות נמוכה. מוסיפים ביצה, חלמון ותמצית וניל. מערבלים היטב עד שנוצרת תערובת אחידה.
  2. ננפה פנימה קמח, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח ומעבדים על מהירות נמוכה רק עד שהחומרים נטמעים ונוצרת בלילה אחידה
  3. נוסיף לבלילת העוגיות שוקולד קצוץ, פתי בר שפוררנו גס ונערבב פנימה עם כף
  4. נכסה את בלילת העוגיות ונכניס למקרר למשך חצי שעה לפחות
  5. נוציא את בלילת העוגיות ונתחיל ליצור כדורים שמנמנים. נניח על תבנית עם נייר אפייה, ניצור שקע בכל עוגיה ונניח חצי מרשמלו. נעצב את העוגיה כך שהמרשמלו מציץ מלמעלה ומכוסה בצדדים. נפזר למעלה עוד שוקולד קצוץ. מומלץ להניח את העוגיות במרווחים גדולים זו מזו. העוגיות נכנסות לתנור בצורת כדור אך החום יגרום להן להשתטח ולהתרחב
  6. נאפה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות בחום עליון תחתון למשך 16 דקות. העוגיות יוצאות רכות. נצנן ונגיש אותן

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

דילוג לתוכן