אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
גלידונית בננה וחמאת בוטנים

מתכון לגלידוניות בננה וחמאת בוטנים

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

20 גלידוניות

שיתוף המתכון

אחד הדברים שמבקשים ממני כל הזמן, מאז שהבלוג קיים זה נשנושים בריאים! הקיץ שהגיע מחייב משהו קריר וכייפי אז קבלו את זה: גלידוניות בננה וחמאת בוטנים. גלידונית קטנה ומתוקה, טבעונית, ועם מרכיבים סבבה לגמרי. בול לנשנוש הבריא ליד הקפה!

מרכיבים:

  • 2 בננות
  • 3 כפות גדושות חמאת בוטנים עדיף טבעית
  • 2 כפות סירופ מייפל טבעי
  • 2 כפות מים
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • כף שמן קוקוס

אופן הכנה:

  1. למעבד מזון עם להב פלדה או למכשיר הנינג’ה נכניס את הבננות עם חמאת הבוטנים, המייפל והמים. נעבד עד לקבלת תערובת במרקם חלק מאוד
  2.  נשטח את הבלילה בתבנית עם נייר אפייה / תבנית שקעים עם סיליקון ונכניס למקפיא ל4 שעות לפחות
  3. בקערה נמיס במיקרו בפולסים קצרים שוקולד מריר ושמן קוקוס עד להמסה מלאה
  4. נוציא את הגלידוניות מהמקפיא ובמהירות נצפה כל אחת בשוקולד. נכניס בחזרה למקפיא לעוד כמה שעות עד להקפאה מוחלטת. ננשנש בשעת הצורך

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 0 / 5. כמות דירוגים 0

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן