אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לסלט פטריות כרובית וגבינה

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

סלט חם של פטריות מיני פורטבלו, כרובית קראנצ'ית, גבינה בולגרית ועוד הפתעות שהופכות אותו למנה אהובה שלא תפסיקו לזלול

מרכיבים:

חבילה וחצי פטריות מיני פורטבלו

כרובית בינונית

בצל סגול קטן

50 גרם גבינה בולגרית

חופן אגוזי פקאן מסוכרים

3 גבעולי בצל ירוק

כף מיץ לימון

מלח, פלפל

3 כפות סילאן

אופן הכנה:

  1. נפריד את הכרובית לפרחים ונשטוף אותה היטב. נכניס את פרחי הכרובית לסיר עם מים, נביא לרתיחה ונבשל 3-4 דקות. נוציא את הכרובית ונסנן מהמים
  2. אל מחבת גדולה, עדיפות למחבת ווק, נכניס 2 כפות שמן. נוסיף את הפטריות ונטגן אותן עד שהן ישנו את צבען
  3. נקצוץ בצל סגול לרצועות ונוסיף למחבת
  4. נוסיף למחבת את פרחי הכרובית ונטגן הכל ביחד עד לריכוך קל של הכרובית.
  5. נוסיף למחבת סילאן, מיץ לימון, מלח ופלפל
  6. נכבה את המחבת, ונוסיף מעל הכל פקאן קצוץ, בצל ירוק קצוץ וגבינה בולגרית מגורדת. נערבב היטב וניתן לסלט להצטנן מעט

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן