אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לכרובית ברוטב אדום

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

כרובית כבר מזמן הפכה להיות חלק ממלא תבשילים ומנות במטבח שלי, אז מגיע לה לקבל תבשיל שהיא המלכה שלו! סיר מעלף של כרובית ברוטב אדום, כזה שתכינו ואז תכינו שוב ושוב ושוב

מרכיבים:

כרובית אחת בינונית

1 בצל

10 עגבניות שרי

פחית עגבניות מרוסקות

3 שיני שום כתושות

3 כפות מטבוחה מוכנה \ כף רסק רגיל

כפית פפריקה מתוקה

כפית פפריקה חריפה

מלח, פלפל

מעט בהרט \ תבלין גריל \ תבלין על האש

אופן הכנה:

  1. נתחיל מלפרק את הכרובית לפרחים ולשטוף אותה היטב
  2. בסיר רחב שוליים נתחיל לטגן בצל קצוץ עם 2 כפות שמן. נוסיף את שיני השום, התבלינים, העגבניות המרוסקות ונוסיף חצי כוס מים. נביא לרתיחה
  3. נוסיף את המטבוחה \ רסק עגבניות ונמשיך לבשל
  4. נוסיף את פרחי הכרובית לרוטב, נצפה כל כרובית ברוטב ונוסיף מים עד לקו הכרובית ולא יותר
  5. נבשל עם מכסה סגור בלהבה נמוכה למשך עשרים דקות ועד שהכרובית רכה
  6. כעת, נסיר את המכסה ונכניס את הסיר לתנור למשך רבע שעה להשחמה של הכרובית. מומלץ להשתמש במצב גריל בלבד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן