כרובית כבר מזמן הפכה להיות חלק ממלא תבשילים ומנות במטבח שלי, אז מגיע לה לקבל תבשיל שהיא המלכה שלו! סיר מעלף של כרובית ברוטב אדום, כזה שתכינו ואז תכינו שוב ושוב ושוב

פנזרוטי
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
כרובית כבר מזמן הפכה להיות חלק ממלא תבשילים ומנות במטבח שלי, אז מגיע לה לקבל תבשיל שהיא המלכה שלו! סיר מעלף של כרובית ברוטב אדום, כזה שתכינו ואז תכינו שוב ושוב ושוב
כרובית אחת בינונית
1 בצל
10 עגבניות שרי
פחית עגבניות מרוסקות
3 שיני שום כתושות
3 כפות מטבוחה מוכנה \ כף רסק רגיל
כפית פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
מלח, פלפל
מעט בהרט \ תבלין גריל \ תבלין על האש
דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 1
עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את
התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים