אחד הסירים הכי טעימים שיצא לי להכין! סיר שכולם יעופו עליו – קציצות עוף רכות בטירוף עם בצלים מקורמלים ובטטות של אושר. קל להכנה!

בגט קלאסי בקלות
יש איזה דיבור כזה, שבגט זה משהו שממש קשה להכין! אז אני הולכת לגלות לכם
אחד הסירים הכי טעימים שיצא לי להכין! סיר שכולם יעופו עליו – קציצות עוף רכות בטירוף עם בצלים מקורמלים ובטטות של אושר. קל להכנה!
1. בקערה גדולה נערבב חזה עוף טחון, בצל, ביצה, תבלינים, כוסברה, ואבקת סודה לשתייה
2. את הקציצות ניצן או לאפות בתנור או לטגן. אם נרצה לאפות בתנור ניצור בידיים רטובות קציצות, נניח בתבנית עם נייר אפייה ונרסס או נמרח בשמן זית. נאפה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהקציצות זהובות משני הצדדים. מומלץ להפוך. אם נרצה לטגן נחמם כף שמן במחבת טפלון ובידיים רטובות נתחיל ליצור קציצות. נטגן את הקציצות קלות עד להזהבה משני הצדדים ונוציא לנייר סופג. נניח בצד
2. נחתוך את הבצלים לרצועות ובסיר רחב שוליים נחמם 2 כפות שמן, נוסיף את הבצלים ונתחיל לטגן עד להזהבה. נוסיף את הסילאן ונמשיך לטגן עד לקבלת גוון זהוב מאוד
3. נקלוף ונחתוך את הבטטות ונוסיף אותן לסיר. נוסיף 2 כוסות מים, צ’ילי מתוק ותבלינים ונבשל את הבטטות בסיר במכסה סגור עד להתרככות
5. נוסיף לסיר את הקציצות, נסגור את המכסה ונבשל במשך רבע שעה. בחמש הדקות האחרונות נסיר את המכסה וניתן למים להתאדות
דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 2
עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)
יש איזה דיבור כזה, שבגט זה משהו שממש קשה להכין! אז אני הולכת לגלות לכם
אין מצב שלא טעמתם נאגטס במקדונלדס וחשבתם לעצמכם איך מכינים אותם ולמה זה כזה ממכר?
בפעם הראשונה שאכלתי אלפחורס הוואנה בארגנטינה התאהבתי מיד. עוגיה רכה במילוי ריבת חלב ובציפוי שוקולד.
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים