עוגיות שקדים קראנצ'יות

מתכון לעוגיות שקדים בשלושה מרכיבים

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

15 עוגיות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

העוגיות האלו מורכבות משלושה מרכיבים בלבד! מכינים אותן בקלות, הן קראנצ’יות בהגזמה והן ממש ישמחו אתכן ליד הקפה בלי ייסורי מצפון!

מרכיבים:

  • 200 גרם שקדים מולבנים פרוסים
  • 1 חלבון ביצה
  • 2 כפות דבש

אופן הכנה:

  1. בקערה נערבב את כל המצרכים כך שהשקדים יצופו מכל הכיוונים
  2. בעזרת כף ניצור תלוליות על גבי תבנית עם נייר אפייה
  3. נכניס את העוגיות לאפייה בתנור שחומם מראש ל160 מעלות בטורבו למשך 15-20 דקות ועד שהעוגיות זהובות וכמעט שחומות בצדדים
  4. נצנן היטב ורק אז נפריד מהתבנית
  • העוגיות נשמרות היטב בצנצנת סגורה

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן