ידעתם שלהכין בקלוואה זה כל כך קל? התבנית שאתם חייבים אצלכם וטריק מגניב שהופך את הכנת הבקלוואה לקלה ויפה ממש!
קבלו את המתכון המושלם
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
ידעתם שלהכין בקלוואה זה כל כך קל? התבנית שאתם חייבים אצלכם וטריק מגניב שהופך את הכנת הבקלוואה לקלה ויפה ממש!
קבלו את המתכון המושלם
אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם
אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים
אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים
הי
הפיצוחים קלויים או טיבעיים?
תודה 🙏
400 גרם סה”כ או מכל סוג 400 גרם אגוזים שקדים …?
2 כפות מי ורדים? טעמתי וזה מבושם מידי .. אפשר להפחית?
מה הכוונה כף קינמון את מתכוונת ל כפית גדולה?
כמה שמן צריך לשים אם אני רוצה שיהיה פרווה? ולא עדיף מחמאה במקום שמן?
יופי של פלפלת, סליחה של בקלאווה