ידעתם שלהכין בקלוואה זה כל כך קל? התבנית שאתם חייבים אצלכם וטריק מגניב שהופך את הכנת הבקלוואה לקלה ויפה ממש!
קבלו את המתכון המושלם
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
ידעתם שלהכין בקלוואה זה כל כך קל? התבנית שאתם חייבים אצלכם וטריק מגניב שהופך את הכנת הבקלוואה לקלה ויפה ממש!
קבלו את המתכון המושלם
דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 7
עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את
התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים
הי
הפיצוחים קלויים או טיבעיים?
תודה 🙏
400 גרם סה”כ או מכל סוג 400 גרם אגוזים שקדים …?
2 כפות מי ורדים? טעמתי וזה מבושם מידי .. אפשר להפחית?
מה הכוונה כף קינמון את מתכוונת ל כפית גדולה?
כמה שמן צריך לשים אם אני רוצה שיהיה פרווה? ולא עדיף מחמאה במקום שמן?
יופי של פלפלת, סליחה של בקלאווה