אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לבראוניז חמאת בוטנים

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

תבנית 30*20

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

בראוניז חמאת בוטנים! יש יותר טעים מהשילוב של שוקולד וחמאת בוטנים ? קבלו את המתכון הכי טעים בעולם

מרכיבים:

  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 4 ביצים
  • כוס סוכר
  • כוס ופחות מרבע קמח
  • 4 כפות קקאו
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • רבע כפית מלח
  • 4-6 כפות ממרח חמאת בוטנים מכל סוג

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל175 מעלות בחום עליון תחתון.

2. בקערה ממיסים במיקרו או על גבי בן מארי שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת נערבב עם מטרפה סוכר לבן, ביצים ותמצית וניל.

3  ממזגים בין שתי הקערות תוך השוואת טמפ’ (שהשוקולד והחמאה לא חמים מדי).

4. מנפים אל הקערה קמח, אבקת אפייה, קקאו, ומלח.  מערבבים הכל בעדינות. חשוב לא לערבב את הבראוניז יותר מדי כדי לא ליצור בועות אוויר במהלך האפייה.

5. משטחים את הבראוניז בתבנית עם נייר אפייה ומוסיפים מעל 3-4 כפות חמאת בוטנים. בעזרת קיסם נערבב את חמאת הבוטנים בתוך השוקולד מלמעלה. אופים את הבראוניז במשך 30 דקות בלבד. אל תיבהלו אם החלק האמצעי לא מוצק לחלוטין, ברגע שהוא יתקרר הוא יקבל את צורתו המדויקת.

6. מצננים את הבראוניז היטב לפני ההגשה וטורפים.

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן