אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לבראוניז חמאת בוטנים

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

תבנית 30*20

שיתוף המתכון

בראוניז חמאת בוטנים! יש יותר טעים מהשילוב של שוקולד וחמאת בוטנים ? קבלו את המתכון הכי טעים בעולם

מרכיבים:

  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 3 ביצים
  • חצי כוס סוכר לבן
  • חצי כוס סוכר חום כהה
  • כוס קמח
  • 2 כפות קקאו
  • רבע כפית מלח
  • 4-6 כפות ממרח חמאת בוטנים מכל סוג

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל175 מעלות בחום עליון תחתון.

2. בקערה ממיסים במיקרו או על גבי בן מארי שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת נערבב עם מטרפה סוכר לבן, סוכר חום וביצים.

3  ממזגים בין שתי הקערות תוך השוואת טמפ’ (שהשוקולד והחמאה לא חמים מדי).

4. מנפים אל הקערה קמח, קקאו, ומלח.  מערבבים הכל בעדינות. חשוב לא לערבב את הבראוניז יותר מדי כדי לא ליצור בועות אוויר במהלך האפייה.

5. משטחים את הבראוניז בתבנית עם נייר אפייה ומוסיפים מעל 3-4 כפות חמאת בוטנים. בעזרת קיסם נערבב את חמאת הבוטנים בתוך השוקולד מלמעלה. אופים את הבראוניז במשך 25 דקות בלבד. אל תיבהלו אם החלק האמצעי לא מוצק לחלוטין, ברגע שהוא יתקרר הוא יקבל את צורתו המדויקת.

6. מצננים את הבראוניז היטב לפני ההגשה וטורפים.

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 1

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
4 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
חרות סויד

מה זה אומר כוס ופחות מרבע? אשמח להבין

דפנה

כמה אבקת אפיה ותמצית וניל? כפית וכפית? תודה

המתכונים האחרונים בבלוג

פנזרוטי

השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן