בראוניז חמאת בוטנים! יש יותר טעים מהשילוב של שוקולד וחמאת בוטנים ? קבלו את המתכון הכי טעים בעולם

פנזרוטי
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
בראוניז חמאת בוטנים! יש יותר טעים מהשילוב של שוקולד וחמאת בוטנים ? קבלו את המתכון הכי טעים בעולם
1. מחממים תנור ל175 מעלות בחום עליון תחתון.
2. בקערה ממיסים במיקרו או על גבי בן מארי שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת נערבב עם מטרפה סוכר לבן, סוכר חום וביצים.
3 ממזגים בין שתי הקערות תוך השוואת טמפ’ (שהשוקולד והחמאה לא חמים מדי).
4. מנפים אל הקערה קמח, קקאו, ומלח. מערבבים הכל בעדינות. חשוב לא לערבב את הבראוניז יותר מדי כדי לא ליצור בועות אוויר במהלך האפייה.
5. משטחים את הבראוניז בתבנית עם נייר אפייה ומוסיפים מעל 3-4 כפות חמאת בוטנים. בעזרת קיסם נערבב את חמאת הבוטנים בתוך השוקולד מלמעלה. אופים את הבראוניז במשך 25 דקות בלבד. אל תיבהלו אם החלק האמצעי לא מוצק לחלוטין, ברגע שהוא יתקרר הוא יקבל את צורתו המדויקת.
6. מצננים את הבראוניז היטב לפני ההגשה וטורפים.
דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 1
עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את
התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים
מה זה אומר כוס ופחות מרבע? אשמח להבין
כמה אבקת אפיה ותמצית וניל? כפית וכפית? תודה