אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לבראוניז חמאת בוטנים

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

תבנית 30*20

שיתוף המתכון

בראוניז חמאת בוטנים! יש יותר טעים מהשילוב של שוקולד וחמאת בוטנים ? קבלו את המתכון הכי טעים בעולם

מרכיבים:

  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 3 ביצים
  • חצי כוס סוכר לבן
  • חצי כוס סוכר חום כהה
  • כוס קמח
  • 2 כפות קקאו
  • רבע כפית מלח
  • 4-6 כפות ממרח חמאת בוטנים מכל סוג

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל175 מעלות בחום עליון תחתון.

2. בקערה ממיסים במיקרו או על גבי בן מארי שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת נערבב עם מטרפה סוכר לבן, סוכר חום וביצים.

3  ממזגים בין שתי הקערות תוך השוואת טמפ’ (שהשוקולד והחמאה לא חמים מדי).

4. מנפים אל הקערה קמח, קקאו, ומלח.  מערבבים הכל בעדינות. חשוב לא לערבב את הבראוניז יותר מדי כדי לא ליצור בועות אוויר במהלך האפייה.

5. משטחים את הבראוניז בתבנית עם נייר אפייה ומוסיפים מעל 3-4 כפות חמאת בוטנים. בעזרת קיסם נערבב את חמאת הבוטנים בתוך השוקולד מלמעלה. אופים את הבראוניז במשך 25 דקות בלבד. אל תיבהלו אם החלק האמצעי לא מוצק לחלוטין, ברגע שהוא יתקרר הוא יקבל את צורתו המדויקת.

6. מצננים את הבראוניז היטב לפני ההגשה וטורפים.

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
5 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
חרות סויד

מה זה אומר כוס ופחות מרבע? אשמח להבין

דפנה

כמה אבקת אפיה ותמצית וניל? כפית וכפית? תודה

אביטל

היי נראה מושלם מה גודל התבנית? תודה

המתכונים האחרונים בבלוג

לחמניות בזיגוג דבש

שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי

כרישה ממולאת

סיר טעים, צמחוני וטבעוני, שמתאים לכולם! הכרישה מקבלת זיגוג עדין מרוטב הרימונים והסילאן והטעם שמתקבל

פסטייה מרוקאית

סתיו סעדון המוכשרת הגיעה ללמד אותי איך להכין את הפסטייה שלה, זו שהיא מכינה כבר

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן