1. מחממים תנור ל175 מעלות בחום עליון תחתון.
2. בקערה ממיסים במיקרו או על גבי בן מארי שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת נערבב עם מטרפה סוכר לבן, סוכר חום וביצים.
3 ממזגים בין שתי הקערות תוך השוואת טמפ' (שהשוקולד והחמאה לא חמים מדי).
4. מנפים אל הקערה קמח, קקאו, ומלח. מערבבים הכל בעדינות. חשוב לא לערבב את הבראוניז יותר מדי כדי לא ליצור בועות אוויר במהלך האפייה.
5. משטחים את הבראוניז בתבנית עם נייר אפייה ומוסיפים מעל 3-4 כפות חמאת בוטנים. בעזרת קיסם נערבב את חמאת הבוטנים בתוך השוקולד מלמעלה. אופים את הבראוניז במשך 25 דקות בלבד. אל תיבהלו אם החלק האמצעי לא מוצק לחלוטין, ברגע שהוא יתקרר הוא יקבל את צורתו המדויקת.
6. מצננים את הבראוניז היטב לפני ההגשה וטורפים.
מה זה אומר כוס ופחות מרבע? אשמח להבין
כמה אבקת אפיה ותמצית וניל? כפית וכפית? תודה
היי נראה מושלם מה גודל התבנית? תודה