בראוניז חמאת בוטנים! יש יותר טעים מהשילוב של שוקולד וחמאת בוטנים ? קבלו את המתכון הכי טעים בעולם
אוסובוקו ובצלים ממולאים
אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים
משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג
בראוניז חמאת בוטנים! יש יותר טעים מהשילוב של שוקולד וחמאת בוטנים ? קבלו את המתכון הכי טעים בעולם
1. מחממים תנור ל175 מעלות בחום עליון תחתון.
2. בקערה ממיסים במיקרו או על גבי בן מארי שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת נערבב עם מטרפה סוכר לבן, סוכר חום וביצים.
3 ממזגים בין שתי הקערות תוך השוואת טמפ’ (שהשוקולד והחמאה לא חמים מדי).
4. מנפים אל הקערה קמח, קקאו, ומלח. מערבבים הכל בעדינות. חשוב לא לערבב את הבראוניז יותר מדי כדי לא ליצור בועות אוויר במהלך האפייה.
5. משטחים את הבראוניז בתבנית עם נייר אפייה ומוסיפים מעל 3-4 כפות חמאת בוטנים. בעזרת קיסם נערבב את חמאת הבוטנים בתוך השוקולד מלמעלה. אופים את הבראוניז במשך 25 דקות בלבד. אל תיבהלו אם החלק האמצעי לא מוצק לחלוטין, ברגע שהוא יתקרר הוא יקבל את צורתו המדויקת.
6. מצננים את הבראוניז היטב לפני ההגשה וטורפים.
אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים
אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!
אחד הסירים הטעימים והחגיגיים! פטריות עם בשר אוורירי ברוטב מתקתק של בצלים מקורמלים וערמונים. הסיר
רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים
מה זה אומר כוס ופחות מרבע? אשמח להבין
כמה אבקת אפיה ותמצית וניל? כפית וכפית? תודה