אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

פסטה אדומה

מתכון לפסטה אדומה בסיר אחד

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

זוכרים כמה אני אוהבת מתכונים בסיר אחד? מדובר פה בפסטה שחלמתם עליה בלילה ולא ידעתם כמה אתם זקוקים לה! פסטה עטופה ברוטב אדום חריף, מלאה טעמים וכזאת שמכינים בסיר אחד בלי בישול מוקדם של הפסטה! מאמינים? קבלו את המתכון המושלם הזה

מרכיבים:

  • חצי בצל קצוץ דק
  • עגבניה בשלה חתוכה לקוביות קטנות
  • חצי כוס מחית עגבניות חלקה אני השתמשתי בMUTI
  • 1 רסק עגבניות קטן
  • כפית תבלין צ’ילי גרוס
  • כף פפריקה חריפה
  • כף פפריקה מתוקה
  • חצי כפית מלח
  • כפית סוכר
  • 3 שיני שום כתושות
  • חצי חבילת פסטה מסוג מקרוני \ סוג אחר שאתם אוהבים
  • 2-3 כוסות מים

אופן הכנה:

  1. בסיר רחב נחמם 5-6 כפות שמן. נפתח את הפפריקה, הצ’ילי והמלח בשמן ונוסיף את השום הכתוש. נוסיף בצל, רסק, רוטב עגבניות ונערבב הכל. נוסיף את המים ונביא לרתיחה. נוסיף סוכר ונתקן טעמים
  2. אל הסיר נוסיף את הפסטה ננמיך את האש ונסגור את הסיר. אחרי 2 דקות נפתח ונערבב את הפסטה בתוך הרוטב. כל 3-4 דקות נפתח את הסיר ונערבב את הפסטה כדי שהיא לא תידבק. אם אתם חושבים שחסר מים, זה הזמן להוסיף מעט. את כמות המים תקבעו בהתאם לכמה רוטב אתם אוהבים בפסטה שלכם
  3. אחרי בערך עשרים דקות נראה שהפסטה מבושלת. נערבב היטב ונכבה את האש. נשאיר את הפסטה עם מכסה סגור לעוד כמה דקות כדי שהיא תספוג את טעמי הרוטב היטב
  • אפשר להוסיף פלפל חריף חתוך

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן