אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
פסטה אדומה

מתכון לפסטה אדומה בסיר אחד

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

זוכרים כמה אני אוהבת מתכונים בסיר אחד? מדובר פה בפסטה שחלמתם עליה בלילה ולא ידעתם כמה אתם זקוקים לה! פסטה עטופה ברוטב אדום חריף, מלאה טעמים וכזאת שמכינים בסיר אחד בלי בישול מוקדם של הפסטה! מאמינים? קבלו את המתכון המושלם הזה

מרכיבים:

  • חצי בצל קצוץ דק
  • עגבניה בשלה חתוכה לקוביות קטנות
  • חצי כוס מחית עגבניות חלקה אני השתמשתי בMUTI
  • 1 רסק עגבניות קטן
  • כפית תבלין צ’ילי גרוס
  • כף פפריקה חריפה
  • כף פפריקה מתוקה
  • חצי כפית מלח
  • כפית סוכר
  • 3 שיני שום כתושות
  • חצי חבילת פסטה מסוג מקרוני \ סוג אחר שאתם אוהבים
  • 2-3 כוסות מים

אופן הכנה:

  1. בסיר רחב נחמם 5-6 כפות שמן. נפתח את הפפריקה, הצ’ילי והמלח בשמן ונוסיף את השום הכתוש. נוסיף בצל, רסק, רוטב עגבניות ונערבב הכל. נוסיף את המים ונביא לרתיחה. נוסיף סוכר ונתקן טעמים
  2. אל הסיר נוסיף את הפסטה ננמיך את האש ונסגור את הסיר. אחרי 2 דקות נפתח ונערבב את הפסטה בתוך הרוטב. כל 3-4 דקות נפתח את הסיר ונערבב את הפסטה כדי שהיא לא תידבק. אם אתם חושבים שחסר מים, זה הזמן להוסיף מעט. את כמות המים תקבעו בהתאם לכמה רוטב אתם אוהבים בפסטה שלכם
  3. אחרי בערך עשרים דקות נראה שהפסטה מבושלת. נערבב היטב ונכבה את האש. נשאיר את הפסטה עם מכסה סגור לעוד כמה דקות כדי שהיא תספוג את טעמי הרוטב היטב
  • אפשר להוסיף פלפל חריף חתוך

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן