קאדה בגרסה שלי עם בצק בהתפחה של חצי שעה בלבד, מילוי גבינות שאפשר לגוון ומקסימום טעם וכיף. ארוחת ערב מושלמת וטעימה!
קאדה בגרסה שלי עם בצק בהתפחה של חצי שעה בלבד, מילוי גבינות שאפשר לגוון ומקסימום טעם וכיף. ארוחת ערב מושלמת וטעימה!
הצטרפו לניוזלטר שלי ותקבלו קופונים, מתכונים טעימים, טיפים קולינריים ועדכונים ישירות למייל!
נראה נהדר. לייבת לנסות
היי יקירה, זה נראה מדהיםם
ניתן להכין את הבצק ולאחר שעה וחצי של התפחה להכניס למקרר לכמה שעות לפני שמתשתמשים בו?
ניתן להכין את הבצק מקמח שמרים של אסם לאפיה
במקום קמח רגיל ושמרים ?