אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

kade

מתכון לקאדה – מאפה מנצח במילוי גבינות

קאדה בגרסה שלי עם בצק בהתפחה של חצי שעה בלבד, מילוי גבינות שאפשר לגוון ומקסימום טעם וכיף. ארוחת ערב מושלמת וטעימה!

שיתוף המתכון

מרכיבים

        לבצק

  • חצי קילו קמח
  • כף שמרים יבשים
  • כף סוכר
  • 4 כפות שמן צמחי
  • 1.5-2 כוסות מים פושרים
  • חצי כף מלח

    למילוי

  • 250 גרם גבינה בולגרית \ פטה
  • אריזה \ 200 גרם גבינת חמד 16%
  • 3 כפות קוטג'
  • ביצה
  • 300 גרם גבינה צהובה
  • פלפל שחור

שלבי המתכון צולמו בוידאו לרשתות החברתיות

למעבר לוידאו

שלבי הכנה

  1. אל קערת המיקסר עם וו לישה / קערה ללא המיקסר נכניס קמח, שמרים, סוכר, שמן ומים בהדרגה ונתחיל ללוש במהירות איטית. את המים נוסיף לאט עד שנראה שנוצר בצק רך וכך נדע אם יש צורך בעוד מים. נוסיף לבסוף את המלח ונלוש למשך 6-7 דקות במהירות בינונית ועד שיש לנו בצק נעים ורך למגע שלא נדבק לידיים. אפשר לעשות את פעולת הלישה בידיים.
  2. נעביר את הבצק לקערה מעט משומנת, נכסה בניילון ונתפיח חצי שעה. מומלץ להכניס את הבצק להתפחה בתנור שחומם ל50 מעלות וכובה.
  3. נכין את המילוי: בקערה נערבב את כל המלית היטב
  4. נוציא מהבצק את האוויר ונחלק אותו לכדורים במשקל 80-100 גרם.
    נרדד כל כדור לעיגול דק יחסית אבל לא דק מדי ונניח 2 כפות מילוי באופן שטוח על הבצק. נסגור לכדור, נסיר את שאריות הבצק נהפוך ונשטח לפיתה.
  5. נחמם מחבת טפלון היטב ונשמן אותו מעט. את השמן ננגב כך שבמחבת לא יהיו טיפות שמן. כשהמחבת לוהטת נניח קאדה ונטגן 2 דקות מכל צד

כדאי לדעת

  • את הקאדה ניתן לשמור במקרר ולחמם בתנור לפני ההגשה

גלריית תמונות

5 1 vote
דירוג מתכון
guest
6 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Adi

נראה נהדר. לייבת לנסות

שרון

היי יקירה, זה נראה מדהיםם
ניתן להכין את הבצק ולאחר שעה וחצי של התפחה להכניס למקרר לכמה שעות לפני שמתשתמשים בו?

Dani

ניתן להכין את הבצק מקמח שמרים של אסם לאפיה
במקום קמח רגיל ושמרים ?

Bookmark (1)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן