כששי אהובתי ואני דיברנו שבוע שעבר על אוכל (שזה מה שאנחנו עושות בערך 90% מהזמן) ועל מתכונים לשבועות, המאפה המהמם קאדה עלה בשיחה. שי אמרה שאצלה בבית זה בערך כל מה שאוכלים בערב חג ושזה כזה טעיםםםם ולי היה ברור באותו רגע שאני נכנסת למטבח להכין לכם מתכון לקאדה המושלמת – מאפה מפוצץ גבינות שמכינים במחבת ויש לו טעם וואו כל כך! יצא באמת נדיר וקל להכנה. המתכון המלא מחכה לכם בבלוג,

פנזרוטי
השמן כבר מוכן לחנוכה, אז אם בא לכם לקבל את האורחים עם מאפה מלוח לפתיחה
נראה נהדר. לייבת לנסות
היי יקירה, זה נראה מדהיםם
ניתן להכין את הבצק ולאחר שעה וחצי של התפחה להכניס למקרר לכמה שעות לפני שמתשתמשים בו?
ניתן להכין את הבצק מקמח שמרים של אסם לאפיה
במקום קמח רגיל ושמרים ?