אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
נאגטס

מתכון לנאגטס כמו של מקדונלדס

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

20-25 נאגטס

שיתוף המתכון

אין מצב שלא טעמתם נאגטס במקדונלדס וחשבתם לעצמכם איך מכינים אותם ולמה זה כזה ממכר? אז הכנתי לכם את הגרסה הביתית לנאגטס בול כמו של מקדונלדס. טעימים ברמה ממכרת וקלים להכנה! ככה תכינו:

מרכיבים:

לחזה הטחון

  • 500 גרם חזה עוף
  • כפית אבקת שום
  • כפית מלח
  • כפית פלפל לבן
  • חצי כפית פפריקה

לציפוי

  • כוס קמח לבלילה + כוס קמח בקערה נפרדת
  • רבע כפית אבקת אפייה
  • 4 כפות קרונפלור
  • כפית פפריקה
  • כוס משקה סודה לשתייה (לא אבקה, המשקה!)

אופן הכנה:

  1. במעבד מזון נטחן את חזה העוף עם אבקת שום, מלח ופלפל לבן עד להיווצרות תערובת טחונה דק אך לא דק מדי. חשוב לטחון את החזה לבד כדי לקבל את המרקם המושלם לנאגטס שלנו
  2. בידיים רטובות ניצור מהחזה נגיסים בצורת נאגטס ונניח על תבנית. נכניס למקרר לחצי שעה לפחות להתייצבות
  3. בקערה נערבב כוס קמח, אבקת אפייה, פפריקה. קרונפלור, וסודה
  4. בקערה נפרדת נניח קמח עם מעט אבקת שום
  5. נוציא את הנאגטס מהמקרר ונחמם במקביל שמן עמוק
  6. נטבול כל נאגטס בקמח, ננער שאריות קמחו ונטבול בבלילה ונעביר מיד לשמן
  7. נטגן עד להזהבה מוחלטת
  • מומלץ לאכול מיד
  • אם תרצו אקסטרה פריכות אפשר לטגן פעם נוספת
  • מומלץ להגיש לצד רוטב חרדל ודבש או ברביקיו. לרוטב חרדל דבש: ערבבו בקערה 2 כפות חרדל, כף דבש, מעט חומץ, מלח, פלפל

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
סיוון לביא

האמת ניסיתי ויצא לי הרבה יותר טעים!!!

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן