אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכון לנאגטס כמו של מקדונלדס

אין מצב שלא טעמתם נאגטס במקדונלדס וחשבתם לעצמכם איך מכינים אותם ולמה זה כזה ממכר? אז הכנתי לכם את הגרסה הביתית לנאגטס בול כמו של מקדונלדס. טעימים ברמה ממכרת וקלים להכנה! ככה תכינו:

שיתוף המתכון

מרכיבים

לחזה הטחון

  • 500 גרם חזה עוף / פרגית
  • כפית אבקת שום
  • כפית מלח
  • כפית פלפל לבן / אפשר שחור אם אין
  • חצי כפית פפריקה

לציפוי

  • כוס קמח לבלילה + כוס קמח בקערה נפרדת
  • רבע כפית אבקת אפייה
  • 4 כפות קרונפלור
  • כפית פפריקה
  • כוס משקה סודה לשתייה (לא אבקה, המשקה!)

שלבי המתכון צולמו בוידאו לרשתות החברתיות

למעבר לוידאו

שלבי הכנה

  1. במעבד מזון נטחן את חזה העוף עם אבקת שום, מלח ופלפל לבן עד להיווצרות תערובת טחונה דק אך לא דק מדי. חשוב לטחון את החזה לבד כדי לקבל את המרקם המושלם לנאגטס שלנו
  2. בידיים רטובות ניצור מהחזה נגיסים בצורת נאגטס ונניח על תבנית. נכניס למקרר לחצי שעה לפחות להתייצבות
  3. בקערה נערבב כוס קמח, אבקת אפייה, פפריקה. קרונפלור, וסודה
  4. בקערה נפרדת נניח קמח עם מעט אבקת שום
  5. נוציא את הנאגטס מהמקרר ונחמם במקביל שמן עמוק
  6. נטבול כל נאגטס בקמח, ננער שאריות קמחו ונטבול בבלילה ונעביר מיד לשמן
  7. נטגן עד להזהבה מוחלטת
  • מומלץ לאכול מיד
  • אם תרצו אקסטרה פריכות אפשר לטגן פעם נוספת
  • מומלץ להגיש לצד רוטב חרדל ודבש או ברביקיו. לרוטב חרדל דבש: ערבבו בקערה 2 כפות חרדל, כף דבש, מעט חומץ, מלח, פלפל

גלריית תמונות

2.5 4 votes
דירוג מתכון
guest
4 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
סיוון לביא

האמת ניסיתי ויצא לי הרבה יותר טעים!!!

לישי

אפשר עם חזה טחון מראש לעשות או חייב טחינה נוספת?

Bookmark (2)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן