אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found

מתכון לנאגטס כמו של מקדונלדס

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

20-25 נאגטס

שיתוף המתכון

אין מצב שלא טעמתם נאגטס במקדונלדס וחשבתם לעצמכם איך מכינים אותם ולמה זה כזה ממכר? אז הכנתי לכם את הגרסה הביתית לנאגטס בול כמו של מקדונלדס. טעימים ברמה ממכרת וקלים להכנה! ככה תכינו:

מרכיבים:

לחזה הטחון

  • 500 גרם חזה עוף / פרגית
  • כפית אבקת שום
  • כפית מלח
  • כפית פלפל לבן / אפשר שחור אם אין
  • חצי כפית פפריקה

לציפוי

  • כוס קמח לבלילה + כוס קמח בקערה נפרדת
  • רבע כפית אבקת אפייה
  • 4 כפות קרונפלור
  • כפית פפריקה
  • כוס משקה סודה לשתייה (לא אבקה, המשקה!)

אופן הכנה:

  1. במעבד מזון נטחן את חזה העוף עם אבקת שום, מלח ופלפל לבן עד להיווצרות תערובת טחונה דק אך לא דק מדי. חשוב לטחון את החזה לבד כדי לקבל את המרקם המושלם לנאגטס שלנו
  2. בידיים רטובות ניצור מהחזה נגיסים בצורת נאגטס ונניח על תבנית. נכניס למקרר לחצי שעה לפחות להתייצבות
  3. בקערה נערבב כוס קמח, אבקת אפייה, פפריקה. קרונפלור, וסודה
  4. בקערה נפרדת נניח קמח עם מעט אבקת שום
  5. נוציא את הנאגטס מהמקרר ונחמם במקביל שמן עמוק
  6. נטבול כל נאגטס בקמח, ננער שאריות קמחו ונטבול בבלילה ונעביר מיד לשמן
  7. נטגן עד להזהבה מוחלטת
  • מומלץ לאכול מיד
  • אם תרצו אקסטרה פריכות אפשר לטגן פעם נוספת
  • מומלץ להגיש לצד רוטב חרדל ודבש או ברביקיו. לרוטב חרדל דבש: ערבבו בקערה 2 כפות חרדל, כף דבש, מעט חומץ, מלח, פלפל

שיתוף המתכון

2.7 3 votes
דירוג מתכון
guest
4 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
סיוון לביא

האמת ניסיתי ויצא לי הרבה יותר טעים!!!

לישי

אפשר עם חזה טחון מראש לעשות או חייב טחינה נוספת?

המתכונים האחרונים בבלוג

לחמניות בזיגוג דבש

שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי

כרישה ממולאת

סיר טעים, צמחוני וטבעוני, שמתאים לכולם! הכרישה מקבלת זיגוג עדין מרוטב הרימונים והסילאן והטעם שמתקבל

פסטייה מרוקאית

סתיו סעדון המוכשרת הגיעה ללמד אותי איך להכין את הפסטייה שלה, זו שהיא מכינה כבר

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן