אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
שניצל תירס ביתי

מתכון לשניצל תירס ביתי אפוי

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

25 שניצלונים

שיתוף המתכון

אני לא חושבת שיש מישהו שלא טעם שניצל תירס והתאהב. פתרון קל לארוחת צהריים וערב, פתרון קל לנשנוש. אני לדוגמה, הייתי אוכלת עם חברות שניצל תירס בכל אמצע לילה כשהיינו חוזרות ממסיבה…אבל הגרסה הקנויה מלאה בדברים פחות בריאים ולכן החלטתי להכין שניצלוני תירס ביתיים וגם אפויים בתנור! יצא לא פחות ממושלם ובהחלט עולה על המקור! ההכנה קלה, לא דורשת יותר מדי והילדים שלכם ישמחו ממש מהמנה הזו.

מרכיבים:

  • 2 קופסאות תירס גדולות
  • ביצה
  • חצי כוס פירורי לחם
  • חצי כוס קמח
  • 4 כפות קמח תירס (או קמח פולנטה)
  • כפית אבקת שום
  • מלח לפי הטעם
  • כפית קטשופ
  • כפית צ’ילי מתוק
  • 2 כפות שמן זית

לציפוי

  • כוס פירורי לחם
  • רבע כוס שומשום
  • 2 ביצים טרופות
  • שמן למריחה מעל

אופן הכנה:

1. נסנן שתי קופסאות תירס גדולות (335 אחרי סינון) ונכניס את התירס למעבד המזון. נטחן עד לקבלת מרקם גס בלבד. נעביר את התירס לקערה
2. אל הקערה נוסיף ביצה, חצי כוס פירורי לחם, חצי כוס קמח, 4 כפות קמח תירס (או קמח פולנטה), כפית צ׳ילי מתוק, כפית קטשופ, שמן זית, כפית אבקת שום, מלח. נערבב הכל היטב
3. בידיים רטובות ניצור נגיסי שניצל ונניח על נייר אפייה או תבנית. נכניס למקרר לחצי שעה כדי שיהיה לנו נוח לצפות ולעבוד עם השניצלים
4. בקערה אחת נשים פירורי לחם עם קצת שומשום ובאחרת ביצה. נטבול כל שניצל בביצה ואז נצפה בפירורי לחם
5. נעביר לתבנית תנור עם נייר אפייה. נמרח בשמן משני הצדדים ונעביר לאפייה ב180 מעלות טורבו. אחרי רבע שעה נהפוך את השניצלונים ונדאג שיקבלו חום מכל הצדדים

  • אפשר לוותר על ההכנסה למקרר של השניצלונים אבל אז יהיה קצת יותר קשה לעבוד איתם
  • אפשר להסיר את הצ’ילי והקטשופ
  • אם אין לכם קמח תירס, הוסיפו עוד פירורי לחם או קמח. קמח התירס מדגיש את הטעם של התירס

שיתוף המתכון

דירוג ממוצע 5 / 5. כמות דירוגים 1

עדיין לא דירגו את הכתבה / מתכון, דרגו אותו :)

קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פנקייק מושלם

בכל שבת אצלנו יש נוהל שבת! בלילה מהירה ופנקייקים מושלמים ומפנקים. כל אחד בוחר את

תבשיל אוסובוקו חגיגי

התבשיל הכי חגיגי שיהיה על שולחן החג שלכם, נתח אוסובוקו מרשים שמתבשל ביין אדום ביחד

עוף בדבש בתבנית אחת

זה המתכון שאתם חייבים בשולחן החג שלכם! העוף יוצא עסיסי מאוד, אני השתמשתי בפרגיות עם

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן