אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
בקלוואה בשר

מתכון לבקלוואה בשר

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

תבנית 20*30

שיתוף המתכון

לפני שנה עלה פה המתכון שלי לבקלוואה קלאסית שהגיעה ללמעלה ממיליון צפיות, הוא הביא לעמוד ולאתר מלא עוקבים חדשים שנשארו, שמכינים מהמתכונים שלי ושמרגשים אותי בכל תגובה ולייק. אז זה מתכון שסוגר מעגל וגם פותח אור לשנה החדשה, למתכונים ולחברים חדשים שיצטרפו, אוהבת אתכם מלא ותודה שאתם פה

מרכיבים:

  • חבילת עלי פילו מופשרים
  • 400 גרם בשר טחון
  • 1 בצל קצוץ דק
  • קופסת רסק עגבניות קטנה
  • כפית בהרט
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כפית פפריקה מתוקה
  • 2 שיני שום
  • כף סילאן

אופן הכנה:

1. במחבת רחבה נחמם שמן, נוסיף בצל ונטגן. נוסיף את הבשר ונטגן עד שהוא הופך את צבעו ונפורר אותו דק דק תוך כדי הטיגון, נוסיף תבלינים, רסק, סילאן, נערבב הכל ונצנן היטב.
2. על משטח עבודה נניח שני עלי פילו אחד כל השני ונרסס או נמרח מלמעלה שמן. בקצה הדפים נניח שיפוד ונרים את קצה דפי הפילו על השיפוד כך שהם יכסו אותו. נניח בשר לרוחב הדף ונתחיל לגלגל היטב תוך הידוק. בסוף נכווץ הכל על השיפוד ונסיר את השיפוד מהאמצע כך שתיווצר צורה של נחש מכווץ.
3. נעביר לתבנית, נרסס מלמעלה שמן, נמרח בביצה ונפזר שומשום. נחתוך ונאפה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20 דקות או עד להזהבה מוחלטת של הבקלוואה

  • ניתן להכין את המתכון עד 5 ימים לפני ולחמם בתנור לפני ההגשה
  • ניתן להסיר את הסילאן

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

לחמניות בזיגוג דבש

שילוב של בייגלה ירושלמי ופרצעל בזיגוג דבש ובמיוחד לראש השנה! לחמניה טעימה ורכה מבפנים שהכי

כרישה ממולאת

סיר טעים, צמחוני וטבעוני, שמתאים לכולם! הכרישה מקבלת זיגוג עדין מרוטב הרימונים והסילאן והטעם שמתקבל

פסטייה מרוקאית

סתיו סעדון המוכשרת הגיעה ללמד אותי איך להכין את הפסטייה שלה, זו שהיא מכינה כבר

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן