אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

בקלוואה בשר

מתכון לבקלוואה בשר

לפני שנה עלה פה המתכון שלי לבקלוואה קלאסית שהגיעה ללמעלה ממיליון צפיות, הוא הביא לעמוד ולאתר מלא עוקבים חדשים שנשארו, שמכינים מהמתכונים שלי ושמרגשים אותי בכל תגובה ולייק. אז זה מתכון שסוגר מעגל וגם פותח אור לשנה החדשה, למתכונים ולחברים חדשים שיצטרפו, אוהבת אתכם מלא ותודה שאתם פה

שיתוף המתכון

מרכיבים

  • חבילת עלי פילו מופשרים
  • 400 גרם בשר טחון
  • 1 בצל קצוץ דק
  • קופסת רסק עגבניות קטנה
  • כפית בהרט
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כפית פפריקה מתוקה
  • 2 שיני שום
  • כף סילאן

שלבי הכנה

1. במחבת רחבה נחמם שמן, נוסיף בצל ונטגן. נוסיף את הבשר ונטגן עד שהוא הופך את צבעו ונפורר אותו דק דק תוך כדי הטיגון, נוסיף תבלינים, רסק, סילאן, נערבב הכל ונצנן היטב. 2. על משטח עבודה נניח שני עלי פילו אחד כל השני ונרסס או נמרח מלמעלה שמן. בקצה הדפים נניח שיפוד ונרים את קצה דפי הפילו על השיפוד כך שהם יכסו אותו. נניח בשר לרוחב הדף ונתחיל לגלגל היטב תוך הידוק. בסוף נכווץ הכל על השיפוד ונסיר את השיפוד מהאמצע כך שתיווצר צורה של נחש מכווץ. 3. נעביר לתבנית, נרסס מלמעלה שמן, נמרח בביצה ונפזר שומשום. נחתוך ונאפה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20 דקות או עד להזהבה מוחלטת של הבקלוואה
  • ניתן להכין את המתכון עד 5 ימים לפני ולחמם בתנור לפני ההגשה
  • ניתן להסיר את הסילאן

גלריית תמונות

0 0 votes
דירוג מתכון
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

הקופונים שלי

קופון לפוד אפיל (food appeal)

20% הנחה על כל החנות

מידע נוסף

קופון להני – heny

15% הנחה על כל מוצרי האתר

מידע נוסף

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן