אינך מחובר/ת

משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים ולהגיב בקלות על מתכונים בבלוג

מתכונים שמורים:
No bookmark found
סלט קיסר

מתכון לסלט קיסר בשתי גרסאות ביתיות

זמן כולל :

זמן הכנה :

דרגת קושי :

כמות / מנות :

4 מנות

שיתוף המתכון

סלט קיסר ביתי ובריא בשתי גרסאות! בגרסה עם עוף ובגרסה חלבית עם פרמזן!
חזל״ש על החופש, חוזרים למציאות אחרי תקופת חגים מדהימה😵מאז שהקיסר שלי עלה לסטורי לא הפסקתם לבקש מתכון לסלט הזה שהוא באמת טעים ברמות, עם רוטב קל, ביתי ובלי מרכיבים מסובכים! בלי אנשובי, בלי ביצה והכי כייפי להכנה לארוחת ערב. הכנתי לכם מתכון בשתי גרסאות ביתיות כדי שלא יימאס לכם ממנו אף פעם

מרכיבים:

  • חסה לבבות קיסר
  • לחם כוסמין מלא / שיפון מלא \ כל לחם פרוס שאתם אוהבים וקונים לבית
  • לגרסה החלבית: ביצה קשה וגבינת פרמזן
  • לגרסה הבשרית: חזה עוף

    לרוטב

  • 3 כפות מיונז
  • כף חרדל גרגירים
  • כפית חומץ בלסמי לבן (או בלסמי רגיל)
  • כף דבש
  • 2 שיני שום כתושות
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור בנדיבות

אופן הכנה:

1. את הלחם נקרע ביד לחתיכות בגודל של סנטימטר ונניח בתבנית. נזלף מעל שמן זית ונכניס לתנור בטורבו על 200 מעלות. שהלחם ממש זהוב וכמעט שחום נכבה את התנור, נפתח אותו וניתן לקרוטונים להתצטנן ולהתייבש היטב

2. אם בחרנו בגרסה הבשרית: נכניס את חזה העוף למים רותחים למשך עשר דקות, נוציא, נצנן ובעזרת הידיים נחתוך אותו לרצועות

3. את הרוטב נערבב היטב בצנצנת ואפדר גם בבלנדר מוט

4. ניצור את הסלט שנרצה בעזרת חסה חתוכה או קרועה ביד, קרוטונים והתוספת שבחרנו: ביצה ופרמזן או עוף. מלמעלה נשפוך את הרוטב ונערבב היטב 

  • אפשר לגוון בתוספות שנרצה ולשלב תוספות אחרות
  • אפשר להחליף את סוגי הלחם ולשדרג עם בגט או חלה
  • אם תרצו להכין את הסלט לפני אל תשפכו את הרוטב אל רק לפני ההגשה

שיתוף המתכון

0 0 votes
דירוג מתכון
קבל התראות
עדכן על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

המתכונים האחרונים בבלוג

פטריות ממולאות בשר ברוטב

אחד הסירים החגיגיים והמפתיעים, שילוב של פטריות עם בשר ברוטב מתקתק של בצלים וערמונים שאתם

אוסובוקו ובצלים ממולאים

אחד הסירים היותר טעימים שפשוט לא תפסיקו לאכול ממנו! השילוב של הבשר הרך עם הבצלים

נתח בריסקט עם ירקות שורש

אני יודעת שיש מלא מתכונים חגיגיים עכשיו, אבל את הנתח הזה אתם חייבים בשולחן שלכם!

רק משתמשים מחוברים יכולים לשמור מתכונים

רוצים לקבל מיילים שמחים?

השאירו לי את כתובת המייל שלכם ואדאג לעדכן אתכם כל תקופה במתכונים הכי טעימים ובטיפים הכי שווים למטבח

דילוג לתוכן