כל יום כיפור מאז שאני זוכרת את עצמי הייתי עושה אצל משפחת הדרי, שכבר מזמן הפכו למשפחה שלי. בהתחלה רז שזכיתי בה כחברה שלי מגיל 3, ואני צמנו רק כמה שיכולנו ולאט לאט גדלנו והצלחנו ביחד לצלוח את הצום כולו. את הבית של משפחת הדרי כולם מכירים ככה שהצום היה עובר בקלות עם כל אחד שבא לבקר ומעביר איתנו עוד שעה… אבל יותר מהכל חיכיתי לאוכל! לכל המטעמים שניקול הכינה לארוחה המפסקת ולארוחה הפותחת. כי את האוכל של כיפור פשוט תמיד זוכרים בפה גם שנים אחרי….ואת המרק חרירה אני זוכרת כל כך! מאז ועד היום אין כיפור בלי המרק הזה שמכיל בתוכו ארוחה שלמה! המרק הכי טעים שיש ומבחינתי בכל שנה הוא פותח את עונת המרקים של החורף הקרוב…אז תודה למשפחת הדרי על האירוח והזכרונות והנה המרק שאתם צריכים לכיפור:
נשמע אש! איזה בשר מומלץ להוסיף?
היה טעים מאוד